M mustafamaras Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 113 Çözümler 1 28 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar biliyorsunuz Epic Games'te GTA 5 bedavaydı ama ben ondan faydalanamadım. Arkadaşım bana oyunu atabiliyor mu veya ben onun heabından mı yapacağım nasıl olacak Allah için akıl verin (Steam içinde geçerli)
Arkadaşlar biliyorsunuz Epic Games'te GTA 5 bedavaydı ama ben ondan faydalanamadım. Arkadaşım bana oyunu atabiliyor mu veya ben onun heabından mı yapacağım nasıl olacak Allah için akıl verin (Steam içinde geçerli)
Teyarev Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 694 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2020 #2 Oyun atamıyor sana hesabını vermesi gerek ve hesabın şifresini başka biriyle paylaşmakta yasak.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.235 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2020 #3 Steam'de atabilir ama Epic Games'de atamaz özellikle beleşse.
Gunfheum Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 1.546 Makaleler 17 Çözümler 4 28 Mayıs 2020 #4 @mustafamaras İsterseniz size bir tane ücretsiz hesap verebilirim, sizinle iletişim kurabileceğim bir mail adresiniz var mı ?
@mustafamaras İsterseniz size bir tane ücretsiz hesap verebilirim, sizinle iletişim kurabileceğim bir mail adresiniz var mı ?
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 28 Mayıs 2020 #5 Epic Games'de oyun gönderme gibi bir özellik bulunmuyor. Eğer arkadaşınız hesabını verirse indirip oynayabilirsiniz.
Epic Games'de oyun gönderme gibi bir özellik bulunmuyor. Eğer arkadaşınız hesabını verirse indirip oynayabilirsiniz.