Epic Games'ten indirdiğim GTA 5'de düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Aras Aksöz

Hectopat
Yer
Mudanya, Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba. GTX 1050, i7 ve 8 GB RAM bulunan bir MSI laptopa sahibim. Biliyorsunuz yaklaşık 2 hafta önce Epic Games'te GTA 5 bedava oldu. Oyunu bilgisayarıma indirdim ve oynamaya başladım. Fakat şöyle bir sıkıntı yaşadım. Oyunu oynarken FPS'm 30'da kalıyor. Aynı bilgisayara sahip bir arkadaşım gayet güzel bir şekilde oynayabiliyor. Eğer aranızda bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa, lütfen bu mesaja geri dönüş yapsın.

Öncelikle merhaba. GTX 1050, i7 ve 8 GB RAM bulunan bir MSI laptopa sahibim. Biliyorsunuz yaklaşık 2 hafta önce Epic Games'te GTA 5 bedava oldu. Oyunu bilgisayarıma indirdim ve oynamaya başladım. Fakat şöyle bir sıkıntı yaşadım. Oyunu oynarken FPS'm 30'da kalıyor. Aynı bilgisayara sahip bir arkadaşım gayet güzel bir şekilde oynayabiliyor. Eğer aranızda bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa, lütfen bu mesaja geri dönüş yapsın.
Nvidia exprience uygulamasından ayarlara bakınız muhtemelen güç tasarrufu açıktır pil kullanımına göre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı