Steam üzerinden GTA 5'i indirmeye bas ve dosyalar oluşturulduktan sonra durdur.
Daha sonra Epic Games klasörü içindeki GTA 5'i Steam'in oluşturduğu GTA 5 klasörüne taşı.
Bu işlemden sonra Steam'den indirmeye devam edersen oyunun bütünlüğünü doğrulayıp, birkaç GB dosya indirip hazır hale gelecektir.
Sıfırdanmı indiriliyor yoksa belli bir kısımmı steamapps klasörüne klasör açarken steamı kapatın ve tam yazdığım gibi yazın klaşör adını.Hocam ben aynısını yaptım fakat Steam indirmeye devam ediyor?
Sıfırdan mı indiriliyor yoksa belli bir kısımmı steamapps klasörüne klasör açarken Steam'ı kapatın ve tam yazdığım gibi yazın klaşör adını.
Grand Theft Auto V tam bu şekilde büyük harlerle bunları yaptınız mı?
Hocam şöyle anlatayım Steam üzerinden indirmeye başladım 2 saniye sonra durdurdum ve Steam klosörlerine GTA V gelmişti bende Epic'de ki GTA V'i kopyalayıp Steam'de ki klosöre yapıştırdım yaklaşık 30 dakika sonra indirmeye devam et dedim fakat 101 GB indirmeye devam ediyor.
Hocam şöyle anlatayım Steam üzerinden indirmeye başladım 2 saniye sonra durdurdum ve Steam klosörlerine GTA V gelmişti bende Epic'de ki GTA V'i kopyalayıp Steam'de ki klosöre yapıştırdım yaklaşık 30 dakika sonra indirmeye devam et dedim fakat 101 GB indirmeye devam ediyor.
Dosya var hocam.Eki Görüntüle 1261908
İndirmeye başladıktan sonra downloading içinde bir klasör oluşması lazım, onun içini kontrol et.
GTA 5 dosyaları varsa oyunu oraya kopyala ve indirmeyi tekrar başlat.
Kesip Steam'ın klasörüne yapıştırınca eksik dosyaları otomatik indirip açıyor. Ben internet Cafe'de korsan GTA 5'in dosyalarını Steam klasörüne atıp Online girmiştim. 5-6 GB falan indirmişti sadece.
Steam oyun klasörüne taşıyıp dene.
Bana da öğretin hocam.
Aslında gta 5 var da, sadece öğrenmek istiyorum. Nasıl satın almadan online girdiniz?Kes yapıştır yapmayı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.