Epic Games'ten indirilen GTA V Steam üzerinden nasıl oynanır?

• Konuyu başlatan 380721
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 5.090

380721

Hectopat
Ben GTA V'i Epic Games'den indirdim fakat Steam üzerinden girebilir miyim? Çünkü Steam hesabımda da GTA V var yoksa Epic Games'den silip tekrar Steam'den mi yükleyeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam üzerinden GTA 5'i indirmeye bas ve dosyalar oluşturulduktan sonra durdur.
Daha sonra Epic Games klasörü içindeki GTA 5'i Steam'in oluşturduğu GTA 5 klasörüne taşı.
Bu işlemden sonra Steam'den indirmeye devam edersen oyunun bütünlüğünü doğrulayıp, birkaç GB dosya indirip hazır hale gelecektir.

Hocam ben aynısını yaptım fakat Steam indirmeye devam ediyor?

Hocam ben aynısını yaptım fakat Steam indirmeye devam ediyor?
Sıfırdanmı indiriliyor yoksa belli bir kısımmı steamapps klasörüne klasör açarken steamı kapatın ve tam yazdığım gibi yazın klaşör adını.
Grand Theft Auto V tam bu şekilde büyük harlerle bunları yaptınızmı.

Sıfırdan mı indiriliyor yoksa belli bir kısımmı steamapps klasörüne klasör açarken Steam'ı kapatın ve tam yazdığım gibi yazın klaşör adını.
Grand Theft Auto V tam bu şekilde büyük harlerle bunları yaptınız mı?

Hocam şöyle anlatayım Steam üzerinden indirmeye başladım 2 saniye sonra durdurdum ve Steam klosörlerine GTA V gelmişti bende Epic'de ki GTA V'i kopyalayıp Steam'de ki klosöre yapıştırdım yaklaşık 30 dakika sonra indirmeye devam et dedim fakat 101 GB indirmeye devam ediyor.

Hocam şöyle anlatayım Steam üzerinden indirmeye başladım 2 saniye sonra durdurdum ve Steam klosörlerine GTA V gelmişti bende Epic'de ki GTA V'i kopyalayıp Steam'de ki klosöre yapıştırdım yaklaşık 30 dakika sonra indirmeye devam et dedim fakat 101 GB indirmeye devam ediyor.

1641399414215.png

İndirmeye başladıktan sonra downloading içinde bir klasör oluşması lazım, onun içini kontrol et.
GTA 5 dosyaları varsa oyunu oraya kopyala ve indirmeyi tekrar başlat.

Hayır indirmeyi iptal edin komple indirmeyi başlatmadan yapın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı