Çözüm Epic'in çökmesi

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Bu konuyu bilgi vermek amaçlı yazıyorum. Epic çok hatalı bir launchera sahip bunu herkes biliyordur. Çözümünü ben buldum. Özellikle oyun indirirken çökünce çok sinir bozucu olabiliyor bu durum. Oyunu indirmeye başlıyoruz ve mağazayı açıyoruz, sonra sol alttan indirilenler butonuna tıklayıp bırakıyoruz. Ve sorunsuz bir şekilde indirme yapıyor. GTA 5 indirdim böyle.

Bu konuyu bilgi vermek amaçlı yazıyorum. Epic çok hatalı bir launchera sahip bunu herkes biliyordur. Çözümünü ben buldum. Özellikle oyun indirirken çökünce çok sinir bozucu olabiliyor bu durum. Oyunu indirmeye başlıyoruz ve mağazayı açıyoruz, sonra sol alttan indirilenler butonuna tıklayıp bırakıyoruz. Ve sorunsuz bir şekilde indirme yapıyor. GTA 5 indirdim böyle.
Hocam bu patlayan lastiğe tampon yapmak gibi bir şey. Net bir çözüm değil, şu özelliği kapatırsanız yada şunu indirirseniz sorununuz çözülür demiyorsun.

Hocam bu patlayan lastiğe tampon yapmak gibi bir şey. Net bir çözüm değil, şu özelliği kapatırsanız ya da şunu indirirseniz sorununuz çözülür demiyorsun.

Hocam ben program denedim olmadı daha kötü oldu daha sonra mağazada oyun bakarken çökmediğini fark ettim ve denedim olunca da bilgi vermek amacıyla yazdım. Dediğiniz gibi net bir çözüm değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı