General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 19 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar, CIV6 oynadım biraz ve sevdim DLC'leri de almak istiyorum. Epic'te fiyatta düşme yapmıyor, Steam'den almak mantıklı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2023
Arkadaşlar, CIV6 oynadım biraz ve sevdim DLC'leri de almak istiyorum. Epic'te fiyatta düşme yapmıyor, Steam'den almak mantıklı olur mu?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 19 Şubat 2023 #2 Tabiki de, nerede daha ucuzsa, karliysa oradan al. Fanboyluk yapma.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 19 Şubat 2023 #3 Frstghost dedi: Tabiki de, nerede daha ucuzsa, karliysa oradan al. Fanboyluk yapma. Genişletmek için tıkla... DEdigimi anlamadiniz hocam,standart varken platinuim alinir mi diyorum dlcler deger mi yani?
Frstghost dedi: Tabiki de, nerede daha ucuzsa, karliysa oradan al. Fanboyluk yapma. Genişletmek için tıkla... DEdigimi anlamadiniz hocam,standart varken platinuim alinir mi diyorum dlcler deger mi yani?
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 20 Şubat 2023 #4 General Skywalker dedi: DEdigimi anlamadiniz hocam,standart varken platinuim alinir mi diyorum dlcler deger mi yani? Genişletmek için tıkla... Evet, değer. Cogu güzel imparatorluklari dlc olarak yapmışlar.
General Skywalker dedi: DEdigimi anlamadiniz hocam,standart varken platinuim alinir mi diyorum dlcler deger mi yani? Genişletmek için tıkla... Evet, değer. Cogu güzel imparatorluklari dlc olarak yapmışlar.