ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 681 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar zamanında Steam'den Red Dead Online'ı almıştım. şimdi Epic'te Red Dead Redemption 2 ucuza geliyor. alsam Online'ı da oynamak için 2 defa mı indirtirler yoksa tek indirmeyle ikisini de oynayabilir miyim?
Arkadaşlar zamanında Steam'den Red Dead Online'ı almıştım. şimdi Epic'te Red Dead Redemption 2 ucuza geliyor. alsam Online'ı da oynamak için 2 defa mı indirtirler yoksa tek indirmeyle ikisini de oynayabilir miyim?
DemirKipi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.297 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-10700K Ekran Kartı: Palit RTX™ 3080 Ti GameRock OC Anakart: Asus TUF GAMING Z490-PLUS RAM: GSKILL (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 SSD: Corsair MP510 240GB M.2 & Samsung 1TB 980 M.2 Kasa: Lian Li Lancool-215Soğutucu: Scythe Fuma 2 PSU: Thermaltake Toughpower GF1 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #2 Red Dead Redemption 2 alırsan Online da içinde olacak. O yüzden Steam’e gerek kalmayacak. Tabi baştan indirmen gerekecek.
Red Dead Redemption 2 alırsan Online da içinde olacak. O yüzden Steam’e gerek kalmayacak. Tabi baştan indirmen gerekecek.
Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #3 Rockstar'ın dosyaları konumuna göre değişir. Tekrar indirir.
ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 681 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Haziran 2021 #4 O zaman Epic'ten alacağım RDR2'de Online oynayabilirim. Jasuru dedi: Rockstar'ın dosyaları konumuna göre değişir. Tekrar indirir. Genişletmek için tıkla... Jasuru dedi: Rockstar'ın dosyaları konumuna göre değişir. Tekrar indirir. Genişletmek için tıkla...
O zaman Epic'ten alacağım RDR2'de Online oynayabilirim. Jasuru dedi: Rockstar'ın dosyaları konumuna göre değişir. Tekrar indirir. Genişletmek için tıkla... Jasuru dedi: Rockstar'ın dosyaları konumuna göre değişir. Tekrar indirir. Genişletmek için tıkla...
wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 941 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 10 Haziran 2021 #5 orhan25 dedi: O zaman Epic'ten alacağım RDR2'de Online oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde yükseltme var daha ucuza gelmiyor mu? Bende de var oradan biliyorum. 120 lira civarına geliyordu diye hatırlıyorum.
orhan25 dedi: O zaman Epic'ten alacağım RDR2'de Online oynayabilirim. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde yükseltme var daha ucuza gelmiyor mu? Bende de var oradan biliyorum. 120 lira civarına geliyordu diye hatırlıyorum.
ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 681 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 10 Haziran 2021 #6 wosvos72 dedi: Oyun içinde yükseltme var daha ucuza gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Aynı paraya geliyor 140TL.
wosvos72 dedi: Oyun içinde yükseltme var daha ucuza gelmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Aynı paraya geliyor 140TL.