Epomaker dynatab 75X yanlış switch gönderimi için para iadesi olur mu?

Daha fazla  
Arkadaşlar para iadesi derken tamamını kast etmiyorum yanlış Switch modelini göndermişler. Flamingo Switch almıştım silent liner gönderdiler. Mail attım epomakera dedim işte böyle böyle herkese ya para iadesi yapıyorlarmış ya da iade etmelerini istiyorlar. 10 dolar gönderiyorlar galiba herkese. IBAN atıp kanıtımı attım 10 dolar istediğimi belirttim gönderirler mi?

Kendin mi taktın switchi doğru söyle
Hayır hocam vallaha Baktım çok sessiz dedim niye böyle acaba sonradan anladım.

Sen niye 10 dolar istiyorum diye yazdın ki baştan? Bir cevap verselerdi de ona göre davransaydın belki daha iyi yol izlenirdi. Bir de döviz IBANI attın değil mi?
Döviz ibanını nasıl atacağım? Papara var elimde.

Daha iyi işte sessiz switch. Boşver para almak yakışmaz sana.
Vallahi hocam herkese 10 dolar iade yapmışlar 1 sıkıntıda. Bende isterim şahsen.

Belirttim zaten galiba bir sıkıntı olduğunda ya iade istiyorlarmış ya da 10 dolar iade ediyormuşsunuz gibi yazdım.

Ne yol izlememi önerirsiniz? Mail attım şuan.

"Yanlış anlamayın dilenci değilim, varsa bir 10 dolar verebilir misiniz?" gibi olmuş.

Direkt 10 dolar istemeniz yanlış olmuş. Olumlu bir cevap geldikten sonra IBAN atsaydınız daha iyi olabilirdi.
Doğrudur zaten şey yazdım sıkıntı yaşayan insanlara genelde bu şekilde yardım ediyormuşsunuz gibi.

Bence para alman hiç doğru olmaz. Herkes yanlış yapıyor diye sende mi yapacaksın?
Bunda yanlış ne var ki? Adamlar seçenek sunuyor ya iade et ya da para gönderelim bir miktar.

Adamlar yanlış switch göndermediklerini iddia ediyorlar fakat bu switch baya sessiz. Flamingo almamışım ama Wisteria Switch (Tactile) almışım gene bu switch olduğunu düşünmüyorum sea salt silent switch olduğunu düşünüyorum @fushigurotoji ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…