Arkadaşlar para iadesi derken tamamını kast etmiyorum yanlış Switch modelini göndermişler. Flamingo Switch almıştım silent liner gönderdiler. Mail attım epomakera dedim işte böyle böyle herkese ya para iadesi yapıyorlarmış ya da iade etmelerini istiyorlar. 10 dolar gönderiyorlar galiba herkese. IBAN atıp kanıtımı attım 10 dolar istediğimi belirttim gönderirler mi?
Sen niye 10 dolar istiyorum diye yazdın ki baştan? Bir cevap verselerdi de ona göre davransaydın belki daha iyi yol izlenirdi. Bir de döviz IBANI attın değil mi?
Sen niye 10 dolar istiyorum diye yazdın ki baştan? Bir cevap verselerdi de ona göre davransaydın belki daha iyi yol izlenirdi. Bir de döviz IBANI attın değil mi?
Bunda yanlış ne var ki? Adamlar seçenek sunuyor ya iade et ya da para gönderelim bir miktar.
Adamlar yanlış switch göndermediklerini iddia ediyorlar fakat bu switch baya sessiz. Flamingo almamışım ama Wisteria Switch (Tactile) almışım gene bu switch olduğunu düşünmüyorum sea salt silent switch olduğunu düşünüyorum @fushigurotoji ne yapmalıyım sizce?