Epox 9npa3j anakartta ff hatası

Makaleler
6
Daha fazla  
Benim eski bir tane epox marka anakartım var ve bu anakart çalışmıyor Debug LED'inde ff hatası çıkıyor. Denemediğim yöntem kalmadı. İşlemci değiştim, RAM değiştim, BIOS sıfırlama denedim, BIOS pilini değiştirdim, ekran kartı takmadan açmayı denedim, PSU değiştirdim, bu gibi bir sürü yöntem denedim ama işe yaramadı. Tahminimce BIOS bozulmuş. Ben bu anakartın BIOS'unu buldum indirdim ancak epox anakarta nasıl USB ile BIOS'u yazacağım bilmiyorum sizden bu konuda yardım istiyorum çünkü bu anakart zamanının üst seviye anakartı üzerinde nforce 4 chipset var 4 RAM slotu 4 SATA falan var çalışsa çok mutlu olurum.
Anakart modeli: Epox 9npa3j.
Arkadaşlar nasıl yazacağım BIOS'u bu anakarta bilgisi olan var mı?

Anakartın BIOS'u mu yok? BIOS'a giremediysen nasıl Windows yükledin ki? Eğer şöyle bir şey varsa deneyebilirsin.
Eki Görüntüle 892480
BIOS flashback eski sistemlerde yok diye biliyorum ama emin değilim.

Windows falan yüklemedim ki? BIOS flashback yok maalesef. BIOS ölmüş herhalde demek istedim üstteki mesajda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı