Epson L3250 açılmıyor

Emre2112

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3050
i5 11.nesil 2.4 ghz
16 gb ram
Gaming laptop
Merhaba. Geçen günlerde yazıcı ile telefondan çıktı alacaktım ve yazılım güncellemesi istedi bende izin verdim. Bir anda durdu ve yazıcının tuşları takılı kaldı.

1733677752639.png

Bu şekilde üstteki Wi-Fi düğmeside açılmıyor PC'ye bağlayamadığım için USB kablo aldım PC'ye bağladım fakat güç düğmesine bassam da bir şey değişmediği için güncellemeyi yapamadım. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Geçen günlerde yazıcı ile telefondan çıktı alacaktım ve yazılım güncellemesi istedi bende izin verdim. Bir anda durdu ve yazıcının tuşları takılı kaldı.

1733677752639.png

Bu şekilde üstteki Wi-Fi düğmeside açılmıyor PC'ye bağlayamadığım için USB kablo aldım PC'ye bağladım fakat güç düğmesine bassam da bir şey değişmediği için güncellemeyi yapamadım. Nasıl düzeltebilirim?
Wicreset programını pcye kurup yazıcıyı seçip durumu tıklayıp görseli yüklermisin.

Wicreset programını PC'ye kurup yazıcıyı seçip durumu tıklayıp görseli yükler misin?

1736502703142.png

Biraz geç yazdım kusura bakmayın.

Eki Görüntüle 2392998

Biraz geç yazdım kusura bakmayın.
Yazıcının yazılımı tamamen çökmüş. Yukarıdaki linkten Firmware (vXF08N9) dosyasını indirip yükleyin yazıcı kendini yeniden başlatana kadar bekleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yazıcının yazılımı tamamen çökmüş. Yukarıdaki linkten Firmware (vxf08n9) dosyasını indirip yükleyin yazıcı kendini yeniden başlatana kadar bekleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1736939536952.png

Acaba yazıcı Update ortasında kaldığı için olabilir mi? Güncellemeyi yapmadı, müşteri hizmetlerini aradım ve kendilerine teslim etmemi onların yapıcağını söylediler.

Geri
Yukarı