Erazer deputy P60i MD62749 alınır mı?

Bütçe
45-50k
Intel'in 12.nesil HX işlemcilerinde var bu sorun. Kxy hocamızın attığı sağlam.

Cyborg'un ne kadar kötü olduğunu biliyor musun? LOQ ile aralarında dağlar var. Nesini beğenmediniz LOQ'un?
Cyborg'un ne kadar kötü olduğunu bildiğim için LOQ'a karşı "o bile alınabilir" önerisi sundum zaten.

Komiksiniz gerçekten. LOQ'un nesini beğenmediniz acaba?
Cihazın 3 farklı modelini deneme fırsatım oldu, hepside güç yönetim hattından arıza çıkartıyor.

Kronik sorunlu cihaz, profilimden daha önce LOQ hakkında yazdığım mesajlarıda inceleyebilirsiniz.

Peki siz insanlara nede LOQ öneriyorsunuz? Hayırdır kaç tane cihaz denediniz ve deneyimleriniz ne kadar zaman aralığındaydı ?

Cihazın 3 farklı modelini deneme fırsatım oldu, hepside güç yönetim hattından arıza çıkartıyor.

Kronik sorunlu cihaz, profilimden daha önce LOQ hakkında yazdığım mesajlarıda inceleyebilirsiniz.

Peki siz insanlara nede LOQ öneriyorsunuz? Hayırdır kaç tane cihaz denediniz ve deneyimleriniz ne kadar zaman aralığındaydı ?
Cyborg gibi kötü bir modeli bile LOQ’a karşı önermemin sebebi de önümüzdeki 1 yıl içinde cihaz hala çalışma devam edecek ve uzun yıllar kullanılabilecek olmasından kaynaklı.

Misal LOQ 4080 R7 7735Hs bir modeli F/P diye aldın, fakat o cihaz ilk 6 ay içinde mosfet bölümü yüzünden adaptörden gelen voltajı dağıtamayacak duruma geldiğinde, sonraki 1-2 ay içinde de hiç güç almadığında sizin önerdiğiniz cihazın hiç de bir anlamı kalmıyor.

Cihazın güç dağıtım sorununun ilk başta soket kaynaklı olabileceğini düşündüm çünkü lenovo güç giriş soketlerini değiştirebilir yapıyor. Fakat Type-C portundan da akım çekip cihazın güç almadığını görünce sorunun mosfet ile alakalı olduğundan emin oldum. Ayrıca İkinci deneyimim olan 7435 işlemcili cihazın anakartında PD1-PD2 yazan bölgede bir yanık oluşmuştu.

Daha da Loq önermeyin insanlara 👍😇

Son düzenleme:
@mustafa2hesap3 sizin bir hatanız olmuş olabilir. 2 arkadaşımda da var hiçbir sorun yaşamadılar şimdiye kadar. Forumda da defalarca önerildi olumsuz bir geri dönüş vs almadık. Güç tüketim hattında sorun olduğunu da ilk defa sizden duyuyorum.

Dediğim gibi, 2 arkadaşım da en ufak sorun yaşamadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı