Erazer oyuncu laptopu alınır mı?

SN1P3R

Hectopat
Uygun fiyatı olur mu sizce? Bir şans verilebilir mi?

Şans verilir. Kalite anlamında çok iyi seviyede olacağını düşünüyorum. Üretimi Almanya'da yapılan bir Alman markası.

Bu marka sadece Almanya da var sanırım. 5 sene önce bir modelini almıştım ve parçaları birbirleri ile uyumlu değildi. Donanımına dikkat ettiğin sürece alınabilir.

Şans verilir. Kalite anlamında çok iyi seviyede olacağını düşünüyorum. Üretimi Almanya'da yapılan bir Alman markası.
Hocam Teknik servis konusunda da çok iyi olacağını düşünüyorum. İlk defa Türkiye'ye geliyorlar ya, müşteri memnuniyetini önemsiyeceklerdir.

Uygun fiyatı olur mu sizce? Bir şans verilebilir mi?
Schenker XMG ile birlikte Almanya'nın Monster'ı oluyor bu firma. Daha doğrusu Monster bunları taklit ediyor. Bu arkadaşlar Clevo ve Tongfang gibi ODM'lerden barebone ürün alıyorlar, RAM, SSD vs. kendileri takıyorlar. Alman üretimi vs. söz konusu değil yani. Medion'u bilmesem de Schenker gördüğüm kadarıyla iyi hizmet veriyor, BIOS güncellemeleri vs. düzenli geliyor. Monster'da BIOS dosyası istemek için müşteri hizmetlerine resmen dilenmek gerekiyor. Monster'dan daha iyi hizmet verirlerse, fiyatlar da uçuk olmazsa düşünülebilir. Medion Erazer'ın biri yüksek, diğeri düşük segment iki tane modelinin incelemesini atayım.
The X40 is based on a Tongfang barebone (GM7PX9N) that is mostly identical to the one used for the XMG Neo 17.
Medion combines a Raptor Lake processor with a GeForce RTX 4050 Laptop GPU, asking for about 1,500 Euros (~$1,658) for the whole package. The computer is based on a barebone from Clevo (V170RNCQ).

Hocam ilk defa geliyorlar ya fiyatların ucuz olacağını düşünüyorum ben, çünkü bu piyasada rekabetçi olmak zorundalar. Ben de isterdim Alman üretimi olsun ama Alman etiği diye de bir şey var. Diğer firmalar gibi müşteriyi umursamayacaklarını sanmıyorum. Kalite hizmet verseler de yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…