Erdoğan: Bazı namussuzlar Hatay'da asker, jandarma göremedik gibi yalan iftiralar atıyorlar

Adam yarım saat öncesine kadar ''Durumu siyasete dökenlere haz edemiyorum. Saygısızca şeyler söylerdim ama mevkimden mütevellit söylemiyorum.'' Diyor. şaka gibi. Yani daha geçen haftalarda ''Bunlara bir çakalım da...'' gibi bir cümle söylerken şu an dalga geçer gibi bunu diyor. bunu söylerken bile hafiften siyasete giriyor göründüğü gibi.
 
O konuda çok konuşmak istemiyorum. Her şey ortada. Ama es geçilemeyecek şeyler var kesinlikle.

Mesela 99 Gölcük Depremi gibi…

Gölcük depremi olduktan 3 saat sonra 35.000 asker gönderilebiliyorken neden bu depremde ilk gün boyunca Hatay ve diğer iller görmezden gelindi?

Çünkü katilsiniz. Bilerek yapmadığınızı gösteren 1 kanıt bile yok. Ölümlerin hepsinin vebali üstünüze. Daha da lafa gerek yok.
 
Hiçbir şey diyemiyorum,o deprem bölgesindekilerin ahı illaki bir yerden çıkacak. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
 
99 deprem sonrası toplanan vergiler, halen yürürlükte olan deprem sigortası. Planlanan afet alanlarına aç gözlülükle 5cm demir örme aralığı yazıp proje dosyasına, sahada 15cm aralıkla dikilen AVM'ler.

İçinden geçilen kozmik oda ve ordu. 400.000 personel var, 100.000'ini saha ya sür, 50.000'de lojistik yapsın. 350.000 yeter artar gerekirse korumaya.

Deprem günü, apartman boşluğuna çıkmış karşı komşum - karşılaştık, sigara içiyor, yüzü gergin, dedim hayırdır? (Yeni kalkmışım, çöp atmaya çıkmışım, saat 12:30 daha yüzümü yıkamamışım, bilgisayarı açmamışım, telefona bakmamışım, hayat çok güzel o ana kadar) Geçen hafta ekibiyle Hataydalarmış, bu hafta kaldıkları otel başka bir ekibe mezar olmuş. Sigarasını bitirdi, kapıyı açtı, çocuklarını gördüm, karısını gördüm, ebeveynler olarak hepimiz gülümsedik en sahtesinden, çocuklar "n'oldu?" diye sormasın diye.

Bir tane deprem, 10 tane ilin içinden geçiyor, her ilde 10 tane köy olsa 100 tane köy... ve sen, senin çevren, seninle iş tutanlar, senden nemalananlar, senin orada olmanı sağlayan herkes. Sen nasıl bir ili diğerinden üstün tutarsın? Deden hattı müdafada kaldı diye, hattı karış karış, canıyla kanıyla kurtaranların yattığı sınırlar dışına çıkarken çürüyesin.

Twitter'a erişim engeli demiyorlar "kıstık" bağlantıyı... o kıstığın bağlantılarla, senin jübilende tüm dünyaya örnek olabileceğin yegane makamın ve oluşturanların başaramadıklarını başarıyor çünkü titre ve makama ihtiyaç duymayalar.

A birde "dıronsel" vardı, sahi onun renderları ne oldu?
Ülkeyi beton ekonomisine renderla pazarlayanlarla aynı durumda.

Ülkenin vergisini istanbuldan alıyorsun... peki istanbul depremi geldiğinde neyle neyi örteceksin.
 
Şimdi Atv de dinledim, elindeki kitleyi tutmak için her zamanki kutuplaştırma politikasını uyguluyor.
Aynen o adamı sevenleri motivede tutmak için kendisinden vazgeçirmemek için ayıya dayı dicek tabikide ne dicek ki. 3 ay sonra tüm bu karaktersizlerin üzülmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
 
Aynen o adamı sevenleri motivede tutmak için kendisinden vazgeçirmemek için ayıya dayı dicek tabikide ne dicek ki. 3 ay sonra tüm bu karaktersizlerin üzülmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Ne üzülmesi ? Partizanlar seçimden sonra güç kime geçerse onu yalamaya devam edecekler, öyleki bugünkü muhalifleri de hain ilan edecekler.
 
İnsan can derdinde, iktidar oy derdinde...
Hatta yardım etmeyelim, millet ölsün derdindeler, tabi bilim adamları yayına çıkarsa oy kaybederler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı