Erdoğan eski günlerine dönebilir mi?

Ne zaman yaşadık peki? Türkiye'nin her alanda zirvede olduğu yıllardı 2002-2013 arası dönem.
o 21 yıllık dönemde ülkedeki her şey satıldı fakir fukaranın gözünü boyadılar sizde bunu iyi bir şey sandınız, olay bundan ibaret, şuan darphane 7/24 para basıyor yakında 500'lük banknotlar hayatımıza girmiş olacak, yani anlayacağın 2002'den beri prime dönem falan gördüğümüz yok dostum.
 
Prime dönemi diye bir şey yok. Şu an faizleri pik seviyeye çıkar doları aşağıya çekersin bunu uzun süre yaptığında dolar yıllarca düşük seviyelerde kalabilir fakat eninde sonunda patlama noktasına gelirsin ve bomba patlar. Tüketim ekonomisiyle bu ülke kalkınamazdı bu bilinen bir şeydi RTE bunu benimsedi ve arttırarak devam ettirdi. Bana göre her şey ekono midir? Diğer yaşananlar insanların dikkatini başka yöne çekmek, gerçeği görmesini engellemek için yapılır.
 
Yaşlanmış bir adamın eski günlerine döneceğini sanmıyorum. Kaldı ki artık hastalıktan kendisi bile ne dediğini anlamıyor. Ayağında da bir hastalık var pantolondaki izden anlayabilirsiniz. Bize Kemal'de lazım değil Erdoğan da lazım değil muharrem de lazım değil. Bize genç ve gençlerin halinden anlayan biri lazım. Ayrıca Erdoğan'ın ben 5 sene olmadan (Allah korusun) vefat edeceğini düşünüyorum. Artık dayanamayacak kadar oldu.

Ha bu ara konuyla alakasız ama içimde kalmasın, motoru bozuk olmasına rağmen İsrail sitesinden kaset verip Erdoğan ifşa deseler bizim millet inanır.
 

Geri
Yukarı