Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'ye cevabı

Benimle tartışıp AKP'li damgası vuran çete, nerelerdesiniz? 🤣
Bazı insanlara göre bir tarafı eleştirmek otomatik olarak diğer taraftan olmayı gerektiriyor. Aksi durumlar anlama kapasitelerinin üstünde olduğundan mıdır işlerine gelmediğinden midir bilemem tabii orasını.
 
CHP gibi bir parti laiklik ilkesini çiğneyen bir yasa sunuyor. Bugünleri göreceğim aklıma gelmezdi. Üstelik ucu öyle açık ki. Meclise mini etekle bile gitmeyi güvence altına alıyor. Erdoğan ise fırsattan istifade hemen atlıyor. CHP, anayasaya taşımayı kabul ederse teklif AKP'den geldiği için konuşulan yine Erdoğan olacak. Bu sırada Kılıçdaroğlu topa tutulacak "Laiklik elden gidiyor." diye. CHP, anayasaya taşımayı kabul etmezse Erdoğan "Hani samimiydiniz?" diyecek ve CHP'nin derdinin başörtüsü olmadığını gösterecek. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık tam olarak. Konuşulacak bu kadar mevzu varken Kılıçdaroğlu'nun bu konuyu gündeme getirmesi ise ayrı bi' basiretsizlik.
 
Basiretsiz Kemal yine yapacağını yaptı. 15 yıl önce çözülmüş bir meseleyi, 15 yıl sonra ekonomik kriz döneminde öne çıkarmak nereden bakılırsa bakılsın akıl işi değil. Aferin.

Bu cevap üzerinden ben de kendi düşüncemi söyleyeyim. Zaten Erdoğan açıklamalarıyla birlikte herşeyi söyledi ancak yine vurgulamak lazım. Zamanında başörtü yasaklarıyla mücadele ederken Ak partiye engel olmaya çalışan yine Kılıçdaroğluydu. Televizyona çıkıp bezparçası vb. gibi söylemlerde bulunan yine kendisiydi. Bu sorunla alakalı serbestliğin iptali için Anayasa mahkemesine başvuran da kendisiydi. Tüm bunlar yaşanmışken ve sorunlar çözülmüşken böyle bir yasa teklifi vermesi ki yasa teklifinin içinde başörtü kelimesinin bile geçmemesi Kılıçdaroğlunun samimiyetini zaten ortaya koyuyor. Erdoğanın anayasayla çözelim teklifine de ayrıca hayır diyecekler muhtemelen. Samimiyetsizlik ortada. Kısacası Kılıçdaroğlu baltayı taşa vurdu ne gerek vardı eyy Kılıçdaroğlu :D

Gizli a haberciler basmış yine.

Aynen tabi işinize gelmeyen haberleri görmek içinizi sızlatıyor farkındayım mutlu oluyorum sizleri böyle gördükçe :D
 
Hocam işime gelmeyen haber falan yok. Mantıksız eleştiri yapılana ben de mantıksız cevap veririm. CHP geçmişi ile barışmaya, barışçıl adımlar atmaya uğraşıyor ancak sizin gibiler hala görmekte zorlanıyor.


Zaten şu an sallamiyor barışçıl bir şekilde çözelim diyor tweet'i nasıl okudunuz?
Emin ol halk, CHP'nin böyle bir ekonomik buhran içinde birileriyle barışmasını takmıyordur bile. CHP çıkıp "ekonomiyi şöyle düzelteceğiz, enflasyonu böyle indireceğiz, faizi böyle halledeceğiz" dese, bütün halkın gönlünü kazanır.

Başörtüsü sorunu 2013'de kaldı, Erdoğan o işi bitirdi.
 
Ortalama 60 milyon oy kullanma hakkı olan ülkede klasikleşmiş safsatacı siyasilerden başka siyasetçi çıkaramamak bütün toplumun eğitim atıllığından ve averajın rantta toplanmasından kaynaklanıyor. Böyle saçma sapan düzenlemelerle uğraşmak yerine evvela enflasyon artışını, gelir adaletsizliğini, hukukun üstünlüğünün fiili olarak sağlanması gibi temel sorunları konu edinmeleri ve sonrasında tanınan hakların genişletilip, genişletilmemesi tartışılmalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı