Erdoğan Twitter biyografisinden "Türkiye Cumhuriyeti" ifadesini kaldırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi adıma konuşursam darbe falan desteklediğim yok. Haber doğru değilse bilemiyorum. Yine de genelleme yapar gibi konudaki herkese söyler gibi söylemişsiniz deminki lafları. Halka da ok koyun demişsin. Biz koyun desek kıyamet kopar ama. Biraz dikkat ve saygı.

Farkındaysan seni etiketlememişim "darbe" kelimesini kullananları ve bunu destekleyici sözler kullananları etiketledim.
 
Farkındaysan seni etiketlememişim "darbe" kelimesini kullananları ve bunu destekleyeci sözler kullananları etiketledim.
Orası öyle yine de halka genelleme yapmayalım hocam. İnsanlar da bıkkın. Sinirli. Böyle söylemler çıkabiliyor arada malesef. Düzgünce anlatın o anlayacaktır muhtemelen.
 
Orası öyle yine de halka genelleme yapmayalım hocam. İnsanlar da bıkkın. Sinirli. Böyle söylemler çıkabiliyor arada maalesef. Düzgünce anlatın o anlayacaktır muhtemelen.

Bir insan neden Erdoğana oy verir bende anlam veremiyorum ama bu ülkede Erdoğan destekçileri ve AKP'liler o kadar aşağılanıyor ki deprezemdelere bile neden hala onlara oy verdiniz iyi ki başınıza gelmiş size müstahak bu depremler falan gibi şeyler bile gördüm ben bu forumda. Ben böyle haberleri ortaya atanlara 3IQ bunlara inanıp burada paylaşanlara okkoyun demişim. Darbeyi ağzına alıp bunları savunanlara okkoyun veyahut şerefsiz demişim çok da ağır şeyler demiş saymam kendimi. İnsanlar bıkkın sinirli evet farkındayım ama böyle şeyleri görünce bende sinirleniyorum.
 
Gayet de yaparlar 2 milyon kisi bile sarayi bassa indirirsin ne anlatiyorsun secim de de ayni muhabbeti yaptiniz isiniz gucunuz negatif enerji yaymak yok bir şey olmaz yok oyle olmaz diye diye milletin enerjisini siktiniz yeter artik ban yersem de yiyeyim kufurden.
Bro yapsalar yaparlar. Ama yapmazlar onu diyorum ya. Ayrica unutmamak gerek bu bir suç. Eylem yapmak demiyorum elbet darbe vb eylemlerden bahsediyorum. Ki senin dedigin darbe anladigim kadariyla. Halkin cogunlugu bunu secti 5 sene daha devam. Ben de muhalifim ama biz sansimizi denedik olmadi.
 
O kadar okkoyunsunuz ki AKP'lilerden daha beter bir haldesiniz. Tiksiniyorum sizden. Instagram'da 2-3 tane "salağın" paylaştığı şeyi görüyorsunuz pohpolanıyorsunuz hemen. Bu Türkiye cumhuriyeti yazısı zaten yoktu. Bu yazı yıllardır böyle yeni olan bir şey değil. Cumhuriyetle yönetilen çoğu ülke başkanın hesabına bakın İtalya Avusturya İsrail vs hiçbirinde cumhuriyetten bahsedilmez İsrail devlet başkanı Avusturya devlet başkanı yazar. İsrail cumhuriyeti veya Avusturya cumhuriyeti yazmaz. Ağır muhalifimdir ama ne olursa olsun darbe sözünün "D"sinden bile bahsedemezsiniz. Videolu bir şekilde yazdıklarınızı kaydettim direk bu yazdıklarınız hakkında pazartesi günü şikayet ve suç duyurusunda bulunacağım. Ergen mahlukatlar sizi.

Birazcık araştırma özürlüsü olmasanız bunun farkına varırdınız zatende okkoyun olduğunuz için sizden bunları beklemek zor.

Eki Görüntüle 1803234

18.02.2021

Instagram'da yalan haber paylaşan 3IQ insanlar bence hakareti hak ediyor. İnşallah darbe yapılırda askerler ayaklanır gibi laflarda fikir paylaşmak veya protesto değil şerefsizliktir. Darbeyi savunan adamı karşımda olsa burada olduğundan daha güzel sustururum merak etme.7/24 AKP'li kesimi aşağılayan muhalif taraf şu haberlere inanarak bunları paylaşarak ve darbeyi ağızlarına alarak onlardan daha aşağılık bir hale getiriyor kendini. Bu kafada olduğu sürecede bir 20 yıl daha sol tarafın kazandığını göremeyiz. Bu kafadaki muhaliflerden utanıyorum.
Hocam ben olacakları söyledim anayasanın maddelerini değiştirirse doğacak sonuçları söyledim darbeyi savunmadım.
 
Son düzenleme:
Hiçbirşey yapamazlar. Adam herşeyi elinde tutuyor. 40 50 milyon sokağa çıkmadıkça bir halt olmaz bu halkla.
Senin o solcu dediğin tayfa bir tek kendini düşünen bencil insanlardan ibaret. Şeriat getiriyorum dese en fazla 1-2 milyonu ses çıkarır. Bu kadar pasif bu kadar hiç bir şeye ses çıkarmayana müstehak.
 
Anayasa'da değişikliğe gidilmez. Çünkü onlar adına anayasa uyulan bir şey değil.
 
Senin o solcu dediğin tayfa bir tek kendini düşünen bencil insanlardan ibaret. Şeriat getiriyorum dese en fazla 1-2 milyonu ses çıkarır. Bu kadar pasif bu kadar hiç bir şeye ses çıkarmayana müstehak.
Valla biz su duzende elimizden geleni yaptik. Halki ulkeyi dusunmesek sandiga bile gitmezdi cogumuz. Protesto hakkiniz elbet ama darbe yapmak farkli. Ha elbet 1 2 milyon ayaklansa o kadar insani tutuklamazlar orasi farkli bir konu. 1 2 milyon da az bir sayi degil. Ama drdigim gibi bu suc. Protesto ayri darbe ayri seyler.

Neyse beyler haber eskiyse yorum yapacak birsey yok. Darbe gibi seyler ancak demokrasiye zarar verir. Baska da bir ise yaramaz. Aklinizda olsun.
 
Vallahi biz su duzende elimizden geleni yaptik. Halki ulkeyi dusunmesek sandiga bile gitmezdi cogumuz. Protesto hakkiniz elbet ama darbe yapmak farkli. Ha elbet 1 2 milyon ayaklansa o kadar insani tutuklamazlar orasi farkli bir konu. 1 2 milyon da az bir sayi degil. Ama drdigim gibi bu suc. Protesto ayri darbe ayri seyler.

Neyse haber eskiyse yorum yapacak bir şey yok. Darbe gibi seyler ancak demokrasiye zarar verir. Baska da bir ise yaramaz. Aklinizda olsun.
Hocam darbeyi savunmadım ki ben anayasanın maddesini bu reis denen şahıs kafasına göre değiştirirse olacak sonuçları söyledim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı