Erdoğan'dan Suriyelilere ev müjdesi!

Yanlış bilgi
Moderasyon notu: Yanlış bilgi olan kısım, üstü çizili olan kısımdır. Bu uyarının, paylaşılan haberle bir ilgisi bulunmamaktadır.

36FCDE3F-DB0E-453D-AD6B-11481CB5C339.jpeg


Erdoğan: ‘Bu göçleri aynen kabulleniyoruz. Bir taraftan biliyorsunuz briket evler yaparak o briket evlerde de onlara çadırlarda falan değil, o briket evlerde onları ağırlamayı da ayrıca bir görev telakki ettik. Şu an itibarıyla 60 bini aşkın briket evi bitirdik, hedefimiz bunu 100 binin üzerine çıkarmak.'
Kaynak

A71EA68C-B484-464D-95A7-3088D730F87D.jpeg


Vergilerimiz surilere harcansın bakalım🥰 Hani bir telefon, bir araba ve bir televizyon vs. alınca bir tane de devlete alıyoruz ya, o paralarla yapılıyor işte bu evler hep.
Moderasyon notu: Harcanan parayı vergiler değil Almanya devleti hibe etmiştir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğinde bir nebze haklısın ama bilmen gerekir ki orada masum insanlar da var (orada ki tüm insanlardan bahsetmiyorum). Senin ırkın sanki çok temiz mübarek.
Temizlikle pisliklikle ilgili değil bu. Dönsünler kendi ülkelerine? Kendi ülkeleri diyorum dikkat ediyorsan. Kendi ülkeleri !
 
Küçük kardeşlerim yazdığımı tekrar okuyun 15 - 16 yaşındaki ergenler gibi tepki veriyorsunuz herkes bir insan senin ondan onun senden farkı yok usluca yaşayabilirler dedim zaten.

Usul usul yaşamak Türk kızına veya erkeğine tecavüz etmek, etek altını kamerayla çekmekse mantığınızı sorgulamanızı öneriyorum.
 
Temizlikle pisliklikle ilgili değil bu. Dönsünler kendi ülkelerine? Kendi ülkeleri diyorum dikkat ediyorsan. Kendi ülkeleri !
Biliyorum zaten dönsünler ben de dönmeleri taraftarıyım. Takıldığım nokta, sanki orada hiç masum insan yokmuş gibi kendi ırkı temizmiş gibi mesaj yazması (senden bahsetmiyorum o kendini çok iyi biliyor ona itaben yazdım). Yoksa ben de istemiyorum tabii ki kendi ülkemde mülteci.
 
Gençler KYK borucunu ödemiyor. Sağlık sigortası yüzünden hastaneye gidemiyor ama yatırımlar Suriye'den gelenlere.

Ben miyim kendi öz yurdumda garip?
Bu ülkenin vatandaşı olan tüm insanların tatile gidebildiği, gençlerin fazla çabalamadan otomobil veya motosiklet sahibi olduğu ve market rafında düşünmeden ürün alabildiği bir ülke istiyordum. Sanırım benim milliyetçi fikirlerim sadece Suriye vatandaşları için geçerli. Türko gene üzgün...
 
Bunları bir kenara dizip hepsini dövüp katledeceksin ama başkanda zeka yok ki tek dediği şey"ben Müslüman'ım namazımı kılayruüumm ihihiihih"
Senin onlardan farkın ne o zaman? Geldikleri gibi giderler. Hiç bir yarihte 'Türklerin savaştan kaçtığı" yazılmadı. Başka ülkeleri de incelemek lazım. Öyle bedavaya yaşamak için Türkiye'ye gelip benim Türk kardeşime zarar verecek sonra elini kolunu sallayarak "Erdoğan reis" diyecek! Ben kensi ülkemin başkanına, cumhurbaşkanına o kelimeyi bir kez kullanmış insan değilim.
 
Bunları bir kenara dizip hepsini dövüp katledeceksin ama başkanda zeka yok ki tek dediği şey"ben Müslüman'ım namazımı kılayruüumm ihihiihih"

İnsanları körü körüne inandığı şeyden vazgeçiremiyoruz.

Başkalarının gerçeğe körü körüne bağlandığı yerde, unutma ki; hiçbir şey gerçek değildir.
Başkalarının kanunlarla ve ahlakla kısıtlandığı yerde, unutma ki; her şey mubahtır.

~Assassin's Creed
 

Geri
Yukarı