Erdoğan'dan Suriyelilere ev müjdesi!

Yanlış bilgi
Moderasyon notu: Yanlış bilgi olan kısım, üstü çizili olan kısımdır. Bu uyarının, paylaşılan haberle bir ilgisi bulunmamaktadır.

36FCDE3F-DB0E-453D-AD6B-11481CB5C339.jpeg


Erdoğan: ‘Bu göçleri aynen kabulleniyoruz. Bir taraftan biliyorsunuz briket evler yaparak o briket evlerde de onlara çadırlarda falan değil, o briket evlerde onları ağırlamayı da ayrıca bir görev telakki ettik. Şu an itibarıyla 60 bini aşkın briket evi bitirdik, hedefimiz bunu 100 binin üzerine çıkarmak.'
Kaynak

A71EA68C-B484-464D-95A7-3088D730F87D.jpeg


Vergilerimiz surilere harcansın bakalım🥰 Hani bir telefon, bir araba ve bir televizyon vs. alınca bir tane de devlete alıyoruz ya, o paralarla yapılıyor işte bu evler hep.
Moderasyon notu: Harcanan parayı vergiler değil Almanya devleti hibe etmiştir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır sorun şu ki korunmayı da bilmiyorlar, zevk için cinsel ilişkiye girebilirsin ama bak adı üstünde zevk. Bari korun yahu, çocuk yapıp yapıp eğitmiyorlar sonra hırsızı, tırnakçısı nereden geldi? Ülkede kırma Türk olacak artık ya saf Türk kalmayacak. Olmaz ya!
 
Suriyelileri savunmak için laf yapmadım tüm insanlar aynıdır dedim ha Suriye'li ha İngiliz.
Bunun farkındayım ortak. Merak etme yazdıklarını anlayacak yaştayım.
Ayrıca;
Tüm insanlar aynı olsaydı çocuklar dünyanın nasıl bir şey olduğunu ancak çizgi filmlerde, animasyonlu "vaav!" dediğiniz görsellerde görmezdik!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı