Erdoğan'dan Suriyelilere ev müjdesi!

Yanlış bilgi
Moderasyon notu: Yanlış bilgi olan kısım, üstü çizili olan kısımdır. Bu uyarının, paylaşılan haberle bir ilgisi bulunmamaktadır.

36FCDE3F-DB0E-453D-AD6B-11481CB5C339.jpeg


Erdoğan: ‘Bu göçleri aynen kabulleniyoruz. Bir taraftan biliyorsunuz briket evler yaparak o briket evlerde de onlara çadırlarda falan değil, o briket evlerde onları ağırlamayı da ayrıca bir görev telakki ettik. Şu an itibarıyla 60 bini aşkın briket evi bitirdik, hedefimiz bunu 100 binin üzerine çıkarmak.'
Kaynak

A71EA68C-B484-464D-95A7-3088D730F87D.jpeg


Vergilerimiz surilere harcansın bakalım🥰 Hani bir telefon, bir araba ve bir televizyon vs. alınca bir tane de devlete alıyoruz ya, o paralarla yapılıyor işte bu evler hep.
Moderasyon notu: Harcanan parayı vergiler değil Almanya devleti hibe etmiştir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 2023'te gene akp iktidara gelecek çünkü nerede görsem bunu kendine yediremeyen bazı koyun kitle ak partiyi savunan videoların altına doluşuyorlar, resmen kendi dediklerini başkalarınında demelerini istiyorlar toplum içinde ropörtajlarda çok sesleri çıkmıyor ama çok büyük bir kitle olduğu için 2023'te gene akp iktidar olacak.
 
@cxnnorx Çoğu troll hesap bana kalırsa ya da iktidarın meyvelerinden nasiplenen şahıslardır. Bu göçmen sorunu boylarını aşacak, aşmalı. Kanınla, canınla kazandığın ülkeye bu kadar yabancı insanı getiremezsin. Ben üzülüyorum sokağa çıktığımda benden daha iyi koşullarda yaşayan, arapça konuşan insanları görünce. Eminim milyonlarca insan da vardır benim gibi.
 
Haram olsun! Bizden vergileri alıyorlar, 200 gram ekmeğe 2 TL istiyorlar, krediye bulaşmak zorunda bırakıyorlar sonra gidip suriyelilere ev veriyorlar. Ne güzel iş ya? Ölüp suriyeli olarak doğsam hiç bir şey yapmadan krallar gibi yaşarım. Bunlara oy veren halkımız hak ediyor. Beter olsunlar! Ama arada bizde kaynıyoruz ona üzülüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı