Erdoğan'ın CHP ziyareti hakkında ne düşünüyorsunuz?

Demokrasilerde olması gereken oluyor. Hata 20 yıldır siyasilerin oturup konuşmaması idi zaten. Özgür Özel ilk görüşmeden önce Haber Türk'e röportaja çıkmıştı ve orada şöyle demişti: "70-80 arasında Halk Partili ve Adalet Partililer birbirleri ile görüşmüyorlardı, bunu fırsat bilen darbeciler de el ovuşturuyorlardı"

Yıllardan beri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yılzdızı barışmıyor, niye? E yönetici kadroların birbirine sıkması yüzünden. Oysa Ali Koç ve Dursun Özbek kanka olsa bu kavgalar azalmaz mı? Hem de nasıl azalır. Bu da böyledir işte. Bu böyle olursa halkı kutuplaştırırsınız. Kardeşi kardeşe kırdırırsınız. Yahu buna ne gerek var? Bu partilerin amacı ne? Ülkeyi daha iyi yönetmek ve ülkenin sorunlarını çözmek değil mi? Heh farkları ise yönetim tarzları ve çözüm önerileri. E o zaman bütün partiler kendi tarzlarını ve önerilerini açıklasınlar, ülkeyi daha doğru kararlarla yönetsinler. Bunu yapmaları gerekiyor zaten.

Son olarak bir de iki tane eleştiri yapıyorlar. "Efendim, hükûmet seçimi kaybetmese böyle konuşmazlardı" evet? Evet, öyle. Ne yapalım o zaman konuşmasınlar mı? 20 yıldır "Bu CeHaPe zihniyeti terörist, bunlar Kandilden alıyo emri!" diyerek halkı kışkırtanlara halk dedi ki: "hayır, bunlar da bizim ülkemizin meşru siyasetçileri ve biz bunlara oy veriyoruz. Bunları önemse" zaten dediğim gibi görüşmemenin topluma hiçbir faydası yok.
"Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir" Ulan arkadaş orada oturan adamın icazetini halk veriyor, o adam padişah mı? Bu ne saçma laf böyle. Kimse Erdoğanın veya Özel'in yüzü suyu hürmetine değil, onlara oy veren insanlar için o görüşmeleri yapıyor zaten.

Diğer eleştiri de şu: "Erdoğan, Özel'i kandıracakmış" Özel çocuk mu? Erdal İnönü ve Erbakan konuştuğu zaman, Erbakan çıkıp da "Atam, sen kalk ben yatam" mı diyordu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı