Erdoğan'ın seçim afişine hitler bıyığı çizdiği tespit edilen 16 yaşındaki çocuk tutuklandı!

Cumhurbaşkanına hakaret suçu cumhurbaşkanının şahsını küçük düşürücü ithamlar ve eylemlerden oluyor, değil mi? Peki sadece 16 yaşında bir çocuğun yaptığı eylem yüzünden sözüm ona "evren liderinin" şahsı aşağılanıyorsa aslında omurgalı bir şahsı olmadığı anlamına geliyor :D

Bu arada yüksek ihtimal şaka yapıyorsunuz ama belki ciddisinizdir diye söyleyeyim: Son olaylardan sonra muhalif görüş bildiren mesajlarını Internet'ten silmeye çalışanlar olmuş. Ben anlamsız buluyorum, zira bu sisteme dahil olup rahat yaşamaktansa, yapılanları eleştirip gururumla acı çekmeyi yeğlerim.

Eğer halk susarsa "galaksi imparatoru" bu tarz yolsuzluklar yapmaya devam edecek. Türkiye tonla gericiler varken kuruldu, bunu bugün yine tekrar yapabilmemiz için bir umut olun. Teşekkürler.

Seçimleri kimin kazandığı fark etmez, kanaatimce eğer size yanlış gelen bir şey varsa sonuna kadar eleştirin.
 
Sevgili dostlar, işte Türkiye'nin demokrasi olarak kabul ettiği şey bu. Biz Erdoğan'a çakma diktatör dediğimiz zaman bazı kesim seçme seçilme hakkını örnek gösteriyordu. Demokrasi seçimle değil bu haberlerle belli oluyor işte. Neydi demokrasi tüm yurttaşların eşit sayıldığı yönetim biçimiydi. Erdoğan halka "sürtük" deyince "akılsız" deyince veya Erdoğan dışı başka lidere bu hareketler yapıldığı zaman işlemiyorsa o demokrasi burada bir yanlış vardır. Halkımız maalesef demokrasimizi yine bir diktatörün eline bıraktı en çok da buna üzülüyorum. Korku İmparatorluğu tekrar etrafımızı sardı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet normal niye bu kadar büyüttünüz anlamadım? Avrupada olsa çocuğun hayatı biter, Neo-Nazi damgası vurulurdu.

Hangi Avrupa'da. Sallama lütfen. Aynı Avrupa'da CB'ye tokat atan adama bir şey olmadı. Düşünce özgürlüğüdür bu. Cezası olacak da tutuklanma saçmalık. Tecavüzcü tarikatçılar serbest iken 16 yaşındaki çocuk mu sorunlu. Burada olay kime göre adalet. Hala çıkıp mantıklıymış gibi açıklama yapmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı