Erdoğan'ın sosyal medya ile alıp veremediği ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de haklı yanı var ama amacı o değil haklı olduğu taraf sosyal medyanın çok kolay domine edilebilmesi ve bu da bir sorun ama onun söyleme amacı eleştirilmemek ve halkın bilinçlenmemesi.
 
Benim vicdanım rahat. Her taciz-tecavüz haberine balıklama atlayıp bordo klavyemle Twitter'daki etiketleri öne çıkarmadım. Erdoğan'ın bu söyleminden, bahsettiğim insanlar da sorumlu. Belli bir oranda denetlenmeli ama sağ olsun solcu arkadaşlarımız, sağcıların eline çok iyi kozlar veriyor.
 
Her taciz-tecavüz haberine balıklama atlayıp bordo klavyemle Twitter'daki etiketleri öne çıkarmadım.
Medya kendi işini doğru dürüst yapsaydı da bu tür şeyleri duyurmak için insanlar kendilerini sorumlu hissetmeselerdi. Medya özgürlüğünü yok et, her işine gelmeyen haberde yayın yasağı koydur, ondan sonra sosyal medya kötü... O sosyal medya sayesinde normalde adaleti asla sağlayamayacak olan binlerce insan bir nebze de olsa adalet görebildi.

Bir gün sen de adalet için o bordo klavyelilere ihtiyaç duyarsan anlarsın sosyal medyanın halkın sesini duyurması için ne kadar önemli bir güç olduğunu. Ben bu ülke kadar kişisel özgürlüklerini, kişisel haklarını çöpe atmak isteyen bir yer görmedim.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı