umutumutumut Yoctopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Merhaba 7. sınıfa geçiyorum ama 13 yaşıma girdim. Diğer tüm ergenlik belirtilerini gösteriyorum ama sesim değişmiyor ne zaman değişecek?
Merhaba 7. sınıfa geçiyorum ama 13 yaşıma girdim. Diğer tüm ergenlik belirtilerini gösteriyorum ama sesim değişmiyor ne zaman değişecek?
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 25 Haziran 2024 #2 Ortalama 1-2 seneye değişmeye başlar. Genetiğinede bağlı bir durum.
umutumutumut Yoctopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 560052 dedi: Ortalama 1-2 seneye değişmeye başlar. Genetiğinede bağlı bir durum. Genişletmek için tıkla... Kuzeniminki 7'ye geçerken değişti.
560052 dedi: Ortalama 1-2 seneye değişmeye başlar. Genetiğinede bağlı bir durum. Genişletmek için tıkla... Kuzeniminki 7'ye geçerken değişti.
HellFrozen Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 592 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #4 Daha erken zaten ses değişimi ve boy uzaması vb. asıl ergenliği lisede görürsünüz.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 25 Haziran 2024 #5 umutumutumut dedi: Kuzeniminki 7'ye geçerken değişti. Genişletmek için tıkla... Genetik.
umutumutumut Yoctopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #6 HellFrozen dedi: Daha erken zaten ses değişimi ve boy uzaması vb. asıl ergenliği lisede görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Tüm 7. sınıfa giden arkadaşlarım sesleri kalınlaştı sizce benimki de öyle olur mu? Peki sizce değişmesi mi değişmemesi mi daha iyi?
HellFrozen dedi: Daha erken zaten ses değişimi ve boy uzaması vb. asıl ergenliği lisede görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Tüm 7. sınıfa giden arkadaşlarım sesleri kalınlaştı sizce benimki de öyle olur mu? Peki sizce değişmesi mi değişmemesi mi daha iyi?
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 25 Haziran 2024 #7 umutumutumut dedi: Tüm 7. sınıfa giden arkadaşlarım sesleri kalınlaştı sizce benimki de öyle olur mu? Peki sizce değişmesi mi değişmemesi mi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Er ya da geç değişecek. Değişmesi daha iyi hayatın boyunca ince sesle gezmek mi normal erkek sesiyle gezmek mi?
umutumutumut dedi: Tüm 7. sınıfa giden arkadaşlarım sesleri kalınlaştı sizce benimki de öyle olur mu? Peki sizce değişmesi mi değişmemesi mi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Er ya da geç değişecek. Değişmesi daha iyi hayatın boyunca ince sesle gezmek mi normal erkek sesiyle gezmek mi?
stafret Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 25 Haziran 2024 #8 umutumutumut dedi: Tüm 7. sınıfa giden arkadaşlarım sesleri kalınlaştı sizce benimki de öyle olur mu? Peki sizce değişmesi mi değişmemesi mi daha iyi? Genişletmek için tıkla... değişmesi tabii ki daha iyi bu da 2 3 seneyi bulur
umutumutumut dedi: Tüm 7. sınıfa giden arkadaşlarım sesleri kalınlaştı sizce benimki de öyle olur mu? Peki sizce değişmesi mi değişmemesi mi daha iyi? Genişletmek için tıkla... değişmesi tabii ki daha iyi bu da 2 3 seneyi bulur