Ergonomik oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
750-800

poyrazTS

Femtopat
Katılım
4 Aralık 2020
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar yaklaşık 2 yıldır Rampage forte-y 7.1 kulaklık kullanıyorum, ama bu kulaklık son zamanlarda büyüdüğümden midir bilmiyorum ama kafamı ağrıtıyor. Küçük geliyor. Zaten normalde de kafama baskı oluşturduğu için saçım içine göçüyordu ve bu cidden rahatsız ediyor. Öncelikle oyuncu kulaklığı 7.1 falan olması umrumda değil ben rahatımı çok seven bir insanım :D Önerebileceğiniz kafaya baskı yapmayan saçımı içine göçürmeyecek bir kulaklık öneriniz var mı? Mesela SteelSeries Arctis ürünlerini kullanan varsa kafayı ağrıtıyor mu? Saçınız içine göçüyor mu? Bilgi verirseniz sevinirim. Aynı zamanda önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Cloud II öneririm.

Peki kafamda kulaklık izi kalır mı yani saçım içine göçer mi :D daha önce kullandın mı yani deneyimin var mı?
 
Kendim ürünü kullanmadım, kulak üstü kulaklık kullandığımda genelde saçımda iz bırakıyor. Bu kaçınılmaz.

Evet bende yaşıyorum aynı durumu ve bende hangi kulaklığı kullanırsam kullanayım aynı sorun oluyor artık bu sorunu yaşamak istemiyorum bu arada kullandığınız ve benim tariflerime uyan uygun fiyatlı kulaklıkları da söyleyebilirsiniz ne kadar ucuz olursa o kadar iyi :D özellikler pek umrumda değil.
 
Edit yapayım, bu kulaklıkta kafa bandının orasında yumuşak deri var. Bu sayede kafanızın içine göçmez plastiklerin aksine, benim kullandığım üründe plastik kafa bandı var.
1607106373320.png


Konfor kesinlikle kişiden kişiye değişen bir şey ancak, Kraken'in ear cup kısımları aşırı rahat duruyor, bir bakabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı