thinxs Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi Robux alacağım fakat siteden almama izin vermiyor. VPN ile alsam bir sıkıntı yaşar mıyım?
Başlıkta da belirttiğim gibi Robux alacağım fakat siteden almama izin vermiyor. VPN ile alsam bir sıkıntı yaşar mıyım?
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 6 Ekim 2025 #2 thinxs dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi Robux alacağım fakat siteden almama izin vermiyor. VPN ile alsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Alamazsın Microsoft'tan alabilirsin sadece. Artı 0 Eksi
thinxs dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi Robux alacağım fakat siteden almama izin vermiyor. VPN ile alsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Alamazsın Microsoft'tan alabilirsin sadece.
KS KS thinxs Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #3 Pentagon dedi: Alamazsın Microsoft'tan alabilirsin sadece. Genişletmek için tıkla... Microsoft'dan indirip girsem alabiliyor muyum? Artı 0 Eksi
Pentagon dedi: Alamazsın Microsoft'tan alabilirsin sadece. Genişletmek için tıkla... Microsoft'dan indirip girsem alabiliyor muyum?
İzmirli Jaime L Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 355 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hava Subayı adayı 6 Ekim 2025 #4 Bazı kişiler Hepsiburada'dan kod olarak almış çalışmış. Artı 0 Eksi
Gaming of Trojan Femtopat Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #5 İzmirli Jaime L dedi: Bazı kişiler Hepsiburada'dan kod olarak almış çalışmış. Genişletmek için tıkla... Ama fazla güvenilir değil çalışan kod diye alıyorsun random key gibi oluyor. Artı 0 Eksi
İzmirli Jaime L dedi: Bazı kişiler Hepsiburada'dan kod olarak almış çalışmış. Genişletmek için tıkla... Ama fazla güvenilir değil çalışan kod diye alıyorsun random key gibi oluyor.
KS KS thinxs Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #6 Eskiden Roblox'un kendi sitesinden alinabiliyordu ama kapamışlar. Microsoft Store'dan indirip alabiliyorum sanırım. İzmirli Jaime L dedi: Bazı kişiler Hepsiburada'dan kod olarak almış çalışmış. Genişletmek için tıkla... VPN ile alabiliyorum ama sıkıntı yaşatır mı? Artı 0 Eksi
Eskiden Roblox'un kendi sitesinden alinabiliyordu ama kapamışlar. Microsoft Store'dan indirip alabiliyorum sanırım. İzmirli Jaime L dedi: Bazı kişiler Hepsiburada'dan kod olarak almış çalışmış. Genişletmek için tıkla... VPN ile alabiliyorum ama sıkıntı yaşatır mı?
emre68055 Femtopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 i5 14400f Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #7 thinxs dedi: Eskiden Roblox'un kendi sitesinden alinabiliyordu ama kapamışlar. Microsoft Store'dan indirip alabiliyorum sanırım. VPN ile alabiliyorum ama sıkıntı yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... item satıs a gır orda satıcılardan guvenılır bırınden al Artı 0 Eksi
thinxs dedi: Eskiden Roblox'un kendi sitesinden alinabiliyordu ama kapamışlar. Microsoft Store'dan indirip alabiliyorum sanırım. VPN ile alabiliyorum ama sıkıntı yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... item satıs a gır orda satıcılardan guvenılır bırınden al
KS KS thinxs Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #8 emre68055 dedi: İtem satıs a gır orada satıcılardan guvenılır bırınden al. Genişletmek için tıkla... İtem satış kendide satıyor onlardan alayım mı? Artı 0 Eksi
emre68055 dedi: İtem satıs a gır orada satıcılardan guvenılır bırınden al. Genişletmek için tıkla... İtem satış kendide satıyor onlardan alayım mı?
Sequentia Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #9 thinxs dedi: İtem satış kendide satıyor onlardan alayım mı? Genişletmek için tıkla... Sağdan soldan alıp kazık yemek yerine, VPN'e de ek para vermeden DNS değiştirerek bir dene istersen. DNS sistemi çalışıyor aslında şuanda. Ya da GoodbyeDPI kullanmayıda deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
thinxs dedi: İtem satış kendide satıyor onlardan alayım mı? Genişletmek için tıkla... Sağdan soldan alıp kazık yemek yerine, VPN'e de ek para vermeden DNS değiştirerek bir dene istersen. DNS sistemi çalışıyor aslında şuanda. Ya da GoodbyeDPI kullanmayıda deneyebilirsin.
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.125 6 Ekim 2025 #10 Hepsiburada’dan 10 dolarlık kod alabilirsin ben almıştım 1000 robux veriyor . Artı 0 Eksi