Erişim kısıtlaması nasıl kaldırılır?

Ivar Ragnarssonn

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F
Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB)
MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB
120 GB WD SSD
1 TB Toshiba HDD
Meslek
Otomotiv teknikeri
Merhaba, 2 gün önceye kadar Comnet kullanıyordum. Comnet kullanırken BTK'nın koymuş olduğu erişim kısıtlamalarından etkilenmiyordum yani Discord ve Instagram yasaklanmasına rağmen ben VPN açmadan rahatlıkla kullanabiliyordum normal interneti kullanır gibi. Ancak TurkNet'e geçiş yaptıktan sonra fark ettim ki TurkNet'te böyle bir özellik yok. Online işlemlerden güvenli interneti de kapattım ancak yine de bir işe yaramadı. TurkNet ile iletişime geçtiğimde bunun için herhangi bir işlemimiz bulunmuyor cevabını aldım. Comnet erişim kısıtlamalarına takılmazken TurkNet nasıl takılıyor?

Merhaba, 2 gün önceye kadar Comnet kullanıyordum. Comnet kullanırken BTK'nın koymuş olduğu erişim kısıtlamalarından etkilenmiyordum yani Discord ve Instagram yasaklanmasına rağmen ben VPN açmadan rahatlıkla kullanabiliyordum normal interneti kullanır gibi. Ancak TurkNet'e geçiş yaptıktan sonra fark ettim ki TurkNet'te böyle bir özellik yok. Online işlemlerden güvenli interneti de kapattım ancak yine de bir işe yaramadı. TurkNet ile iletişime geçtiğimde bunun için herhangi bir işlemimiz bulunmuyor cevabını aldım. Comnet erişim kısıtlamalarına takılmazken TurkNet nasıl takılıyor?
Asıl comnet nasıl takılmıyor onu sorgulamanız gerek : D
neyse dns ayarı , warp ve gbdpi gibi seçeneklerle vpn kullanmadan erişim engelini bypass edebilirsiniz. iyi forumlar

(eğer yapamazsanız discord ve ya ig hesapınızı paylaşın yardımcı olurum.)

Merhaba, 2 gün önceye kadar Comnet kullanıyordum.comnet kullanırken BTK'nın koymuş olduğu erişim kısıtlamalarından etkilenmiyordum yani Discord ve Instagram yasaklanmasına rağmen ben VPN açmadan rahatlıkla kullanabiliyordum normal interneti kullanır gibi. Ancak TurkNet'e geçiş yaptıktan sonra fark ettim ki TurkNet'te böyle bir özellik yok. Online işlemlerden güvenli interneti de kapattım ancak yine de bir işe yaramadı. TurkNet ile iletişime geçtiğimde bunun için herhangi bir işlemimiz bulunmuyor cevabını aldım.comnet erişim kısıtlamalarına takılmazken TurkNet nasıl takılıyor?

Her firmada oyle bir şey yok zaten kimisi TurkNet kullanirken de etkilenmiyor. Tabii ki de onların yapabileceği bir şey yok legal bir durum değil.

Asıl Comnet nasıl takılmıyor onu sorgulamanız gerek: D
Neyse DNS ayarı, WARP ve gbdpi gibi seçeneklerle VPN kullanmadan erişim engelini bypass edebilirsiniz. İyi sosyaller.

(Eğer yapamazsanız Discord veya ig hesabınızı paylaşın yardımcı olurum.)

DNS ayarını modem arayüzünden yaptığımda yine de giris yapamiyorum Discord'a yardımcı olabilir misin?

Her firmada oyle bir şey yok zaten kimisi TurkNet kullanirken de etkilenmiyor. Tabii ki de onların yapabileceği bir şey yok legal bir durum değil.

DNS ayarını modem arayüzünden yaptığımda yine de giris yapamiyorum Discord'a yardımcı olabilir misin?
olurum discord kullanıcı adım aynı ekle Akiserius

PC için denetim masası> ağ ve paylaşım merkezi> sol menüde bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin kısmını seçin. Daha sonra açılan ekrandan pcye bağladığınız cihazın üzerine sağ tık> özellikler seçin, açılan kısımda ''İnternet Protokolü Sürüm 4 (TCP/IPv4)'' seçeneğini bulun> özellikleri seçin, açılan ekranda alttaki kısımda aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan seçeneğini işaretleyin ve oraya üstteki boşluğa 1.1.1.1 alttakine ise 1.0.0.1 yazarak bypass edebilirsiniz. Ben de Türknet kullanıyorum bu şekilde bypass ediyorum, herhangi bir ping sorunu ile de karşılaşmadım.

Son düzenleme:
PC için denetim masası> ağ ve paylaşım merkezi> sol menüde bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin kısmını seçin. Daha sonra açılan ekrandan PC'ye bağladığınız cihazın üzerine sağ tık> özellikler seçin, açılan kısımda "internet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4)'' seçeneğini bulun> özellikleri seçin, açılan ekranda alttaki kısımda aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan seçeneğini işaretleyin ve oraya üstteki boşluğa 1.1.1.1 alttakine ise 1.0.0.1 yazarak bypass edebilirsiniz. Ben de TurkNet kullanıyorum bu şekilde bypass ediyorum, herhangi bir ping sorunu ile de karşılaşmadım.

Olmadı.

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ama ben yazıda bu soruları sormamıştım. Böyle bir şey nasıl olabiliyor onu sormuştum ancak yine de cevaplarınız için teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı