Mesela(Bütçeni Zorlamayacaksa Eğer): Scrikss Noble 35 Dolma Kalem F Uç Mat Siyah AltınŞaka bir yana eski tip dolma kalemler var. Oldukça muntazam görünümlü ve anlamlı olabileceğine her daim inandığım türde hediyedir. Bakmanı tavsiye ederim, harcadığın zamana değecektir.
Evet fanatik bir taraftar ama nedense onu elemiştim. Yani takim hediyesini.Ekstra öneri: Eğer futbol ile ilgileniyorsa tuttuğu takımın forması, bilekliği vb. de alabilirsiniz.
Onu babamız almaz bize hocam naptınız (bir kız bana onu alsa direkt nikahı basarım o ayrı bir konu).Call of Duty Black Ops 6 (Şaka)
Hoşlandığım biri ama sevgilim değil. Ama değer verdiğim ve vakit geçirmekten hoşlandığım bir insan. Arkadaşım kısacası. Kötü bir günümde moral vermisti bana. Hem o yüzden hem de içimden geldiği için bir hediye almak istiyorum.
Abartı bir ürün ve yüksek bir bütçe düşünmüyorum.
Romantik ve sevgiliye alınacak hediye seçenekleri olmamalı.
Fantastik filmleri (LOTR) sever. PC oyunu sever. Sporla, tiyatroyla ilgilenir. Çocuk ruhlu bir yapısı da var. Tabii illa ilgi alanıyla olmak zorunda değil. Ama klişe dışı ve küçük bir şey de olsa verdiğimde gerçekten mutlu olduğunu hissedeceğim bir şey olsun istiyorum.
Aklıma çok da bir şey gelmiyor. Yoğun bir hayatı var bu aralar. O yüzden mesela kitap hediyesini eledim. Çünkü onca eğitimin sınavin içinde kitap okumaya vakit ayiramaz ve üstüne ona bir yük yüklemiş gibi olurum diye düşündüm.
Ama mesela karikatür kitabı nasıl olur sizce (demode mi olur) veya sizin önerileriniz neler?
Evet fanatik bir taraftar ama nedense onu elemiştim. Yani takim hediyesini.
İnternetten sipariş edin.Teşekkürler. Dnr' da var mı bunlar?
www.overgameweb.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.