Erkek düşmanlığının farklı bir boyutu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana 4chan da takıl diyor, bu da hakaret sayılır çünkü aynı tas aynı hamam.
Bu bir öneri dostum bunu rahatlıkla anlayabilirsin :).
Bakın düşünmeden söylüyorum ki düşünsem aklıma zibilyon tane sebep gelir mesela özel eşyasını düşürdü ya da akbilini falan düşürdü olur mu olur insan sonuçta.
Çok affedersiniz ama neden bir akbil veya özel eşya için 6 dakika(görünen kısım görünmeyen kısım da var) takip etsin, düşürdüğü an "Hey hanımefendi X eşyanızı düşürmüşsünüz" diye söyleyip sonrasında yoluna devam edebilirdi. Kusura bakmayın ama bu olayın mantıklı bir yanı yok.
 
Ne empatisi birader sen hangi ülkede yaşadığımızın farkında mısın? Düzgün sebebin varsa sorarsın kilometrelerce sapık gibi takip etmezsin. Şöyle bir şeyi savunan insan yarın "orada olmasaymış ne yapalım" diye laflar atar.

Bakın hayat empati ile düzelir ben sadece empati yapın diyorum ki size demedim o arakdaşa dedim ben senin biladerin falan değilim ayrıca ben neyin düzgün neyin farklı olduğunu gayet iyi anlayan bir insanım yarın neler diyeceğimi Allah'tan başka kimse bilmiyorken sizin bana iftira atarcasına bunları demeniz kanıma dokundu, sizi raporluyorum.
 
Bu bir öneri dostum bunu rahatlıkla anlayabilirsin :).

Çok affedersiniz ama neden bir akbil veya özel eşya için 6 dakika(görünen kısım görünmeyen kısım da var) takip etsin, düşürdüğü an "hey hanımefendi X eşyanızı düşürmüşsünüz" diye söyleyip sonrasında yoluna devam edebilirdi. Kusura bakmayın ama bu olayın mantıklı bir yanı yok.

Hocam her şeyi geçtim sondaki polislerin tavrı dolayısıyla video bana ağır RP gibi geliyor demedi demeyin.
 
Taciz etmek için değil de, çantasını kapacakmış gibi takip etmiş. Sapıklık hissetmedim lakin kimse kimseyi böyle güdümlü füze gibi takip etmez. Eğer sapık bir amaçla takip etse tam arkadan takip mesafesini korurdu. Belki de sadece bir kadınla yan yana yürümek istemişti. :D Kesin bir bilgi var mı bu konuda?
 
Eğer kurgu değilse tamamıyla taciz hocam nesini savunuyorsunuz anlamadım. Kadın rahatsız olmayabilir (yanlış anlamayınız) belki ilgi çekmek hoşuna da gidiyor olabilir. Haberde ne diyor dakikalarca takip etmiş hala bırakmıyor. Sonu nereye varacak belli değil. Kadına zarar gelmesindense adamın ifade vermesi çok daha iyi. Her gün bir sürü cinayet,tecavüz haberleriyle karşılaşıyoruz haliyle insanlar, görevliler daha temkinli oluyorlar. Erkek düşmanlığıyla zerre kadar alakası yok konunun.
 
Bu video da adam resmen takip ediyor. Tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum bir günde o kadar raslantı olması zor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı