Erkek-erkek kabloyu erkek-dişi yapma

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki projeyi yapacağım olur mu?

Servo'ya takmış burada, Breadboard ile kullanışsız olur. Kablo kesme şeyini deneyin ama yakın zamanda edinin o kablolardan. Dişi Dişi de alın lazım olur.
Benim dediğimi anlamadın galiba dostum ben dişi dişi istemiyorum bende şu anda sadece 40 tane erkek-erkek var erkek-erkek olanlardan 4 tanesini alıp erkek-dişi yani bir tarafı var bir tarafı yok şeklinde yapmak istiyorum dediğini anlamadım daha açıklayıcı anlatır mısın?

Breadboard üstünde nasıl birleştireceğim?
Orada giriş için özel bir demir kullanılıyor olmalı, şu videoya bak bi'.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben o kalıntıdan dolayı düzgün olur mu bilemem demiştim, burada o kalıntıyı biraz kenara itmiş. İş görür ama geçici olarak.

Servo'ya takmış burada, breadboard ile kullanışsız olur. Kablo kesme şeyini deneyin ama yakın zamanda edinin o kablolardan. Dişi dişi de alın lazım olur.

Ben o kalıntıdan dolayı düzgün olur mu bilemem demiştim, burada o kalıntıyı biraz kenara itmiş. İş görür ama geçici olarak.

Yani benim dişi-erkek yapmam için iki tarafınıda mı koparmam lazım bende erkek-erkek var çünkü.

Servo'ya takmış burada, breadboard ile kullanışsız olur. Kablo kesme şeyini deneyin ama yakın zamanda edinin o kablolardan. Dişi dişi de alın lazım olur.

O çubuğu içeri itiyor değil mi oradan çıkaramaz mıyız?

O çubuğu içeri itiyor değil mi oradan çıkaramaz mıyız?
Çıkarırsın da normalde Dişi kablolarda soket gibi oluyor, bir tane koparıp atacağım birazdan.

Koparamadım ama şöyle diyeyim, bir "o" düşün, orada kablo girişi için uygun soket oluyor dişilerde. Ama senin yaptığında olmayacak.

Benim dediğimi anlamadın galiba dostum ben dişi dişi istemiyorum bende şu anda sadece 40 tane erkek-erkek var erkek-erkek olanlardan 4 tanesini alıp erkek-dişi yani bir tarafı var bir tarafı yok şeklinde yapmak istiyorum dediğini anlamadım daha açıklayıcı anlatır mısın?

Breadboard üstünde nasıl birleştireceğim?

Breadboard yapısının anlatıldığı bir video işinizi görür. Ya da ilk başta anlattığım gibi iki kabloyu uca yakın yerden kesin ve uçlarını soyun. Sonra da birbirine ek yapın.

Dosya Ekleri

• 1639331373260.png
    1639331373260.png
    71,2 KB · Görüntüleme: 64
Çıkarırsın da normalde dişi kablolarda soket gibi oluyor, bir tane koparıp atacağım birazdan.

Koparamadım ama şöyle diyeyim, bir "o" düşün, orada kablo girişi için uygun soket oluyor dişilerde. Ama senin yaptığında olmayacak.

O zaman dönüştüremez miyim?
Benim yapacağım şey şu erkek-erkek kablolardan 4 tane alacağım 4 tanesinden her birinin bir tane ucunu koparacağım ve dişi-erkek kablo elde edeceğim doğru mu?
O zaman dönüştüremez miyim?
Benim yapacağım şey şu erkek-erkek kablolardan 4 tane alacağım 4 tanesinden her birinin bir tane ucunu koparacağım ve dişi-erkek kablo elde edeceğim doğru mu?

Cevap verir misiniz @Linuxginar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı