Erkek için 4 adet parfüm önerisi

Boysan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.

Uzun araştırmalarım ve deneyimlerim sonucu 6 yaz 6 kış parfumu belirledim. Şunu belirtmeliyim ki bu parfümlerin hepsini kokladım, kokularını sevdim. Sadece uzun süre kullanıp yayılım ve kalıcılıklarını test etmedim.
Yaz=
1.kenzo Home marine.
2.lv imagination.
3.lv l'immensit.
4.JPG paradise garden.
5.torino 21.
6.roja elysiyum.

Kış=
1.JPG'Le Male Elixir.
2.JPG Ultra male.
3.Sauvage Elixir.
4.oud for greatness.
5.naxos
6.althair

Bunlarin hepsini alamam maalesef. Listeleri ikiye düşürmek istiyorum. 2 yaz 2 kış alacağım. Sence hangi ikilileri seçeyim? Onerini alirsam cok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz için kalıcı koku seçmek zor olabiliyor, lvnin parfümleri inanılmaz güzel fakat kalıcılık konusunda zayıf olduklarını söyleyebilirim. Yaz için Yves Saint Laurant Y EDP, Kış için Stronger with you Parfum. Tabii koku kişiden kişiye çok değişir, param olsaydı şu an bu ikisini alırdım düşünmeden. Ayrıca bütçeniz anladığım kadarıyla çok fazla, bunlar çok da pahalı parfümler değiller. Bir Naxos ile karşılaştırılamaz fakat çok severim bu iki kokuyu

1753430972392.png

1753431006917.png

Hocam 4 parfümü birden yüksek meblağ ile almak yerine şimdilik bir yaz iki ay sonra kış şeklinde gitseniz daha iyi olmaz mı, ne kadar sevse de insan bi süre sıkılıyor, yazlık yazdıklarınızın hepsi çok güzel kışlık olarak boss bottled absoluyu deneyebilmiş miydiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı