bonjovi0 Femtopat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #1 Yarın Gratis'e gideceğim artık kendime daha çok dikkat etmeye karar verdim ama ne alacaklarım konusunda bilgim yok. Genel olarak kişisel bakım adına neler kullanmalıyım sakal sonrası, saç için, vücut, hijyen, vs. gibi gibi tavsiyeleriniz nelerdir?
Yarın Gratis'e gideceğim artık kendime daha çok dikkat etmeye karar verdim ama ne alacaklarım konusunda bilgim yok. Genel olarak kişisel bakım adına neler kullanmalıyım sakal sonrası, saç için, vücut, hijyen, vs. gibi gibi tavsiyeleriniz nelerdir?
ArdaAnılCanlı Centipat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #2 Erkeğin bakım kremi su dur
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.858 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2023 #3 O ürünlerin çoğunun bir vasfı olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir sorunun varsa (mesela sivilce gibi) gidip dermatologdan al.
O ürünlerin çoğunun bir vasfı olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir sorunun varsa (mesela sivilce gibi) gidip dermatologdan al.