Erkek parfüm önerisi

Daha cok fresh kokular tercihim olur hocam aşırı baharatli olmasin agir olmasin yeter bir de gunluk olursa okey benim icin. Onerileriniz varsa duymak isterim tabii.

Çok klişe parfümler. Bu parfümlerle iltifat çekmen zor. Çoğunluk kullanıyor ve insanların neredeyse hepsinin bu kokularla anıları var. Okul için:
Bleu De Chanel: Bu da klişe parfüm ama temiz kokusu, genel beğeniye çok uygun. Beğenmeyen insan yok.
The One: SWY DNA'sında ama kalıcılığı çok daha az. Date için daha uygun.
Y EDP: Genel beğeniye uygun ve maskülen koku. Daha çok yazlık ama serin havalarda da gidiyor. Fresh. Listedeki en sevdiğim parfümdür kendisi.
Dior Homme Intense: Genelde kızların beğendiği parfüm. Aşırı beğenmiyorum ama her sıktığımda kızlardan iltifat alıyorum. Hafif vanilya, Amber, sedir kokusu var ama birleşimi makyaj kokusuna benzetiyorum
Born In Roma Intense: Tam bir okul ve dış mekan parfümü. Denemeni şiddetle tavsiye ederim. Ferah ve tatlı.
JPG Le Male Elixir: Artık çok klişe oldu ama genel beğeniye çok uygun. Bayağı şekerli koku ama beğenmeyen pek olmaz.
Invictus Victory Elixir: Invictus serisindeki en güzel parfüm bu bence. Koleksiyonumda olan tek Invictus. Discontinued batch Aqua dışında.
Aklıma geldikçe yazacağım.

Daha cok fresh kokular tercihim olur hocam aşırı baharatli olmasin agir olmasin yeter bir de gunluk olursa okey benim icin. Onerileriniz varsa duymak isterim tabii.

Arkadaşın da dediği gibi hocam invictus victory Elixir çok güzel bir koku dekantını almanı tavsiye ederim beğenirsen direkt alırsın zaten.

Onerileriniz icin cok teşekkürler hocam. Sephora'ya siparisimde guvenebilir miyim peki? Bu parfumlerin cakmalari cok dolasiyormus piyasada sanirim.

Güvenebilirsin, Sephora, Sevil, Boyner gibi firmalar orijinal ürün satar. Yaşadığın şehirde illa bunlardan biri vardır gidip deneyerek almak iyi olur.

Bütçeniz nedir? Söylediğiniz parfümlerin hepsi son yıllarda popüler olmuş, ergen işi ve balon parfümler. Çok daha iyi parfümler var.

tesekkur ederim onerlerinnicin cok sagol

Arkadaşın da dediği gibi hocam invictus victory Elixir çok güzel bir koku dekantını almanı tavsiye ederim beğenirsen direkt alırsın zaten.
oyle yapayim hocam tesekkurler.

Bütçeniz nedir? Söylediğiniz parfümlerin hepsi son yıllarda popüler olmuş, ergen işi ve balon parfümler. Çok daha iyi parfümler var.
4k hocam

Son düzenleme:
Hocam benim çok sevdiğim ama çevrenin pek sevmediği bir parfüme değineceğim, Versace Eros Flame gerçekten mükemmel şaheser bir parfüm etrafından çok linç görüyor ancak gereksiz bir linç, denemeni tavsiye ederim. Mükemmel koku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…