ramon clifford
Centipat
Ne çok kılı tüyü var bu işin, kafayı yedirtir. Roll on ve deodoranttan fazlası yok bende.
Seçim yelpazesi bir hayli çok. Karar vermesi dediğin gibi zor.Ne çok kılı tüyü var bu işin, kafayı yedirtir. Roll on ve deodoranttan fazlası yok bende.
kalıcılık için BE parfüm deneyebilirsin şöyle erkek parfümü muadil kodlarını bulmuştum;Bargello versiyonunun kalıcılığı hiç yok.
Merhaba hocam ben bir mad ve bargelloya gittim ve kışlık olarak Hugo Boss Bottled muadili olarak 585 ve One million lucky muadili 575 kokularını sevdim. Bana çok önerilen stronger with you (709) hiç hoşuma gitmedi özellikle birkaç saat sonra cidden sevmedim.
Bir de yazlık olduğunu düşündüğüm invictus muadili 561 olması gereken koku hoşuma gitti ancak kalıcı olacağını düşünmediğim için onu almadım.
Eros ve dior sauvage hoşuma gitmedi. En azından muadilini deneyip bak bu güzelmiş neymiş bunun orijinali dediğim başka olmadı.
18 yaşında universiteye başlayacak genç biri için özellikle Hugo Boss biraz ağır kaçıyor olabilir ancak çok sevdiğim bir koku. Bunlara benzer günlük kullanım için uygun bir kış parfümü öneriniz var mı bana?
Bir de spor sonrası ve yaz için öneriniz nedir?
Son olarak bu önerileriniz için bak bunu buradan alsan daha iyi olur diyebileceğiniz bir mağaza ya da daha doğrusu marka var mı? Hangisini tercih etmeliyim?
Önereceğiniz parfümü evime yakın olan bir bargello mağazasında deneyip beğenirsem söylediğiniz markadan sipariş edeceğim.
- bargello 585 (Hugo Boss Bottled muadili) sevdiğin bir koku olduğu için bu tarz sıcak, baharatlı ve odunsu kokulara yönelmen mantıklı. Ancak Hugo Boss bir tık agır onun yerine, bargello 349 (prada l'homme muadili) daha yumuşak, ama sofistike bir seçenek olabilir. Pudralı, temiz bir kokuya sahip ve günlük kullanıma çok uygun.
- bargello 705 (ysl la nuit de l'homme muadili), daha genç bir hisse sahip, baharatlı ve tatlı bir kış kokusudur. Hem sofistike hem de ağır hissettirmeyen güzel bir seçenektir.
Spor mevzusuna gelirsek;
Bargello, kokuların muadilleri konusunda oldukça başarılı, ancak kalıcılık ve sillage (yayılma) konularında bazen orijinallere kıyasla yetersiz kalabiliyor. Eğer beğendiğiniz bir koku olursa, david walker veya d&p gibi diğer yerli markalar da muadil konusunda güçlüdür. david walker, genellikle kalıcılık konusunda Bargello'ya göre daha iyi yorumlar alıyor. Yani önerdiğim kokuları Bargello'da deneyip beğenirsen david Walker'dan aynı muadili sipariş verebilirsin.
- bargello 354 (acqua di gio muadili): Ferah, deniz notaları içeren, spor sonrası veya sıcak günler için mükemmel bir yaz kokusu. Kalıcılığı ortalama olsa da, ferahlığı ve enerjik hissi nedeniyle çokça tercih edilir.
- bargello 579 (versace dylan blue muadili): Hem yaz hem de spor sonrası kullanımı için uygun. Kalıcılığı ve ferahlığı iyi, ama biraz daha aromatik bir yapıya sahip. Günlük kullanımda seni rahat ettirecek bir seçenek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.