Erkek parfümü önerisi

dizzy09

Decapat
Bütçem 850TL.
Okul ve günlük kullanıma uygun, kalıcığı fena olmayan, sonbahar-kışlık bir parfüm zara parfümlerine bakıyorum son zamanlarda kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?
Zara Vibrant Leather güzel diye duydum. Önereceğiniz kullandığınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
15 yaşındayım.

Bütçem 850TL.
Okul ve günlük kullanıma uygun, kalıcığı fena olmayan, sonbahar-kışlık bir parfüm zara parfümlerine bakıyorum son zamanlarda kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?
Zara vibrant leather güzel diye duydum. Önereceğiniz kullandığınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
15 yaşındayım.

Sunrise on the red sand dunes muazzam. Eskiden fiyatı 1200 civarı idi yaz parfümü daha çok ancak tavsiyemdir. Kışlık parfümler konusunda muadillerin çok başarılı olduğunu düşünmüyorum ancak bilinenlerin muadili her zaman güzel olur ondan kaynaklı spicebomb Extreme alabilirsiniz kullanmışlığım da var. Tavsiye ederim ancak parfümünüzü siz harici kullanan farklı kişiler görebilirsiniz.

Önümüz kış. Kendi kullandığım parfüm Joop! Homme önerebilirim. 1000 TL gibi bir fiyata almıştım Watsons'tan. 2 gün boyunca çıkmıyor üzerimden kokusu. Tatlı ve maskülen karışık bir kokusu var ama çok riskli bir parfüm. Beğeneni de çok beğenmeyeni de çok.

Zara ve bargello parfümlerini bir süre kullandım. Daha doğrusu kullanamadım kalıcılığı 0 olduğu için. Evden otobüs durağına yürüyene kadar kokusu gidiyor. Mad parfümleri yine biraz daha iyi abim kullanıyor. 6 saat falan kalıyor üzerinde.

Parfümü deneyerek almalısın. Denenmeden alınmaz. İnternetten bütçene uygun parfümleri liste yap, fragrantica'dan yorumlarına ve hangi mevsime uygun olduğuna, notalarına bak. Sonra watsons veya rossmana gidip hepsini tek tek dene. En beğendiğini al.

Bütçem 850TL.
Zara Vibrant Leather güzel diye duydum. Önereceğiniz kullandığınız varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
15 yaşındayım.
Hocam yıllardır kullanırım Zara gold ve silver sitesinden 2 sini 850 civarı almıştım gerçekten kalıcılık güzel koku olarak fiyat performans olarak tartışmasız en iyisi kız arkadaşım da çok beğeniyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı