Erkek parfümü önerisi

Kalıcılığı iyi değil diyorlar.
Cidden limondan ibaret erosun en kötü parfümü olarak bilinir ferah kokayım derken ekşi ekşi kokarsın.
Hatta fragrantica da 2024 yılının en sıkıcı 3.parfümü seçildi.
JPG paradise garden hem fiyat olarak hem performans olarak bana göre kullandığım en iyi yazlık designer parfüm
Eros flame nasıl hocam?

Kanka Jean Paul Gaultier paradise garden var kendisi doğa temalı meyveli mükemmel bir parfüm ve adeta gençler için yapılmış yazlık parfüm sana onu öneririm fiyatıda çok uygun boynerde falan bulabilirsin indirime girincede alabilirsin bide jean paul gaultier le beau le parfum var oda çok güzel hindistan cevizli güzel bir kokudur sana tavsiyem bunlardan birini alman

Boyner'e gittim bugün. Hiçbir orijinal parfüm yoktu. Sephora gittiğim AVM'de yoktu. Haftaya ankamalle gideceğim.

Nası orjinal yok Senhora beymen boyner en fazla bilinen orjinal satan ünlü yerler fakat evet Türkiye'deki bütün parfümler öyle sırf daha fazla para kazanmak için içindeki şeyleri falan azaltıyolar ismi aklına gelmedi şuan ama eğer buralardan almak istemiyorsanız duty Freeye de bakabilirsiniz havalimanına gidip

Nasıl orijinal yok senhora Beymen Boyner en fazla bilinen orijinal satan ünlü yerler fakat evet Türkiye'deki bütün parfümler öyle sırf daha fazla para kazanmak için içindeki şeyleri falan azaltıyolar ismi aklına gelmedi şu an ama eğer buralardan almak istemiyorsanız Duty Free'ye de bakabilirsiniz havalimanına gidip.

Boyner'e gittim yoktu hocam. Sephora'da bulursun bu tarz parfümleri dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı