Erkeklerde kalça nasıl eritilir?

TheWylde

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 SUPER TWİNFROZ 7 , B450M GAMİNGPLUS , AMD 5 5500
Arkadaşlar merhaba. 16 yaşında bodybuilding yapıyorum. Ama masa başında olmaktan kalçam iyice büyüdü. Ve dışarıdan çok kötü gözüküyor. Ne yaparsam eritirim küçültürüm? Her sabah 6-7 de koşuya gidiyorum. Sahaya en az 30 dk koşuyorum. Sizce ise yarar mı? Veya neler yaparsam işe yarar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şekilden bahsediyorsak şeftali, elma, karpuz, elma, kalp, armut diye uzar liste.

Bölgesek yağ yakımı mümkün değil, ayrıca kalça çalıştıktan sonra küçültmek söz konusu olmuyor pek ama kadın gibi de büyümüyor, kalça çalışınca oval bir şekil alıyor erkek vücudunda.

Konuyu görünce aklıma şu tiktokçu geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşın dediği gibi bölgesel yağ yakmak diye bir şey yok. Kıçımı çalıştırdım eridi diye bir şey yok yani. Vücudunun yağ oranını düşürmen lazım.

Squat, bisiklet, tırmanmak.
Bu saydıkların kalçaya şekil vermek için yapılan şeyler değil mi ben mi yanlış biliyorum? Daha beter olmasın sonra? :D

Konuyu görünce aklıma şu tiktokçu geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşın dediği gibi bölgesel yağ yakmak diye bir şey yok. Kıçımı çalıştırdım eridi diye bir şey yok yani. Vücudunun yağ oranını düşürmen lazım.

Bu saydıkların kalçaya şekil vermek için yapılan şeyler değil mi ben mi yanlış biliyorum? Daha beter olmasın sonra? :D

Güzel bir popoya sahip olur, çoğu kızın hoşuna bazısının gücüne gider. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı