Aile konusunda değer görmeyen evlat olarak seni anlıyorum ve bu durumu değiştirmek sonraki nesil için bizlerin elinde olacak, aileme her zaman söylediğim şey sizin bizi kötü yetiştirdiğiniz gibi bizler ise çocuklarımızı bu şekilde yetiştirmeyeceğiz oluyor. Bizler ilgi, anlayışlılık, haklarımızın savunulması konusunda terk edildik, destek alamadık. Bu durumu kabullenmemiz ve de kendi hayatımızı olgunca yaşamamız gerekiyor.
Psikolojik olarak kendi cinsine karşı uzak durduğunu düşünüyorum, kızlar narin olduğu için kavga ve maymun alfalığı göstermediği için yakınsındır diye düşünüyorum. Spora, dövüş sporlarına ilgin olmayabilir fakat kendini koruman gerek ve erkek olarak da kızın yanında bu sana düşecek, karşına ne çıkacağı belli olmuyor ve bir gün zarar görecek kişi sadece sen olmayacaksın yanındaki de bu duruma karışacak. Doğru insanı bulursan kimliği ne olursa olsun kendi dostunu da bulabilirsin sadece sevmediğin ve karakterini anladığın sevmeyeceğin insanlardan uzak dur bunların çoğunluğundan hâyır yerine zarar gelir.