Narqo
Hectopat
- Makaleler
- 2
Erdoğan "Fatih Erbakan" diyordu galiba.Peki hocam öyle diyorsanız öyle olsun
Erdoğan "Fatih Erbakan" diyordu galiba.Peki hocam öyle diyorsanız öyle olsun
Hocam o çok dinci onu istemezler.Erdoğan "Fatih Erbakan" diyordu galiba.
Hocam bence Belediye seçimlerine kadar durur sonrasında ederse istifa eder. Çünkü genel başkanı belirlemek uğruna büyük şehirleri riske atmak mantıklı değil.Kılıçdaroğlu aday olduğu sürece seçim almayı rüyasında görür CHPdedik aday olma olma diye millet bağırdı çağırdı yok aday olacak aday oldu 11.kez yenildi şimdi geçti koltuğuna oturuyor olan yine millete oldu.
Haklısınız.Hocam o çok dinci onu istemezler.
Şahsen ben 5 sene daha yaşayacağını düşünmüyorum Erdoğan'ın. Kendisi daha geçen günlerde canlı yayında uyuyordu kaldı ki ülke yönetecek.Dolar şimdiden 20,40 oldu. Sizce erken seçim olacak mı?/olmalı mı? Eğer erken seçim olursa Muhalefetin adayı kim olur?
Bu uyku düzeni, bu stres ile yaşayamaz daha fazla zaten. Ölecek adamı başımıza getirdiler boş boşa. Son günlerini iyi geçirip kaçabilirdi yurt dışına davalar 2-3 yıl sürüyor zaten sağlam avukat tutar daha da uzatırdı konuyu. Boş boşa kazandı seçimi.Şahsen ben 5 sene daha yaşayacağını düşünmüyorum Erdoğan'ın. Kendisi daha geçen günlerde canlı yayında uyuyordu kaldı ki ülke yönetecek.
Maşşallah şahlandi gidiyo.1 Euro eşittir
22,18 Türk Lirası
Abov.
CHP'nin tekrar iktidar olabilmesi için çok şeyin değişmesi gerek. Genel başkan istifan etmeli, parti kadrosu baştan sona yenilenmeli. Aday olarak Ekrem İmamoğlu ya da Mansur yavaş olursa iyi olur. Mansur Yavaş ülkücü geçmişinden dolayı doğudan oy alamaz, Ekrem İmamoğlu ise iç anadoludan oy toplayamaz. Bu iki kişiden biri aday olursa kararsız seçmen sayısı azalabilir ve çok şey değişebilir.Kendisinin küçük bir diktatör olduğunu düşünüyorum. CHP'nin içindeki atatürkçü yapıyı bitirdi ve yerine kendine sadık, atatürkçü olmayan bölücü kadroyu getirdi. Benim şahsi fikrim ne yazık ki CHP artık Atatürk'ün ve cumhuriyetin partisi değil bence.
Biraz dolar aliyim dursun kenarda 3 5 bişeyde biz kazanalım bari.Maşşallah şahlandi gidiyo.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.