Erken seçim olmalı mı?

• Konuyu başlatan 246675
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.499

246675

Kilopat
Makaleler
6
Yani ülkenin hali ortada, %150 zam, faiz düşüşü sonucunda doların 13TL olması ve üstüne üstlük asgari ücretin arttırılmasıyla birlikte bütün maaşı yine geri alıyorlar.
Petrol 13TL. Elim ayağım kilit. Daha düşünemiyorum, ya Kuzey Kore ya da Venezuela olacağız.

Yani ülkenin hali ortada, %150 zam, faiz düşüşü sonucunda doların 13TL olması ve üstüne üstlük asgari ücretin arttırılmasıyla birlikte bütün maaşı yine geri alıyorlar.
Petrol 13TL. Elim ayağım kilit. Daha düşünemiyorum, ya Kuzey Kore'ya da Venezuela olacağız.

Olsun mu olmasın mı bilemem artık ama dayanamıyorum artık bu ülkeye.

Petrol 13TL. Elim ayağım kilit. Daha düşünemiyorum, ya Kuzey Kore'ya da Venezuela olacağız.

Bence de, ülkece zor dönemler atlatıyoruz ama farklı bir seçmen var mı? CHP diyelim, CHP'nin genel başkanı gidip HDP binasını ziyaret ediyor. Biz bunca yıl boşuna mı şehit verdik? HDP genel başkanı Apo'nun heykelini dikeceğiz diyor ve sen gidip bunlara destek oluyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Secim olmali. Bence bir de dunya tarihinde olmayan bir sey yapilmali. IQ testi yapilmali. Gerekiyosa 1.000 kisi secsin ulkeyi yonetenleri.

Diger turlu herkes fan boy oluyor. Ya iktidar ya da muhalefetin fan boylari. Gozleri koreliyor.

Bu ulkede secimin iyi bir sey getirdigi maalesef hic gorulmedi.

Bence de, ülkece zor dönemler atlatıyoruz ama farklı bir seçmen var mı? CHP diyelim, CHP'nin genel başkanı gidip HDP binasını ziyaret ediyor. Biz bunca yıl boşuna mı şehit verdik? HDP genel başkanı Apo'nun heykelini dikeceğiz diyor ve sen gidip bunlara destek oluyorsun.

Siyaset bu dostum bunu her parti yapıyor bunu akpside chpside mhpside.

Sorun hdp ise seni "Çözüm Süreci" dönemlerine alalım dostum. O dönemlere bir bak bakalım iktidar ile hdp nasıl ortaklık sergilemiş, nasıl hendekler kazılmış. O kadar geriye gitmek istemiyorsan 2019 Haziran seçimlerinde bu ülkenin devlet televizyonundan terörist elebaşının mektubu okutuldu, kırmızı bültenle aranan kardeşi televizyona çıkartıldı. Siyasete hoş geldin. Siyaset tam olarak böyle bir şey.

Şu an bu sorulacak soru değil. Olsa bile kazanma ihtimalleri var.

2022 Haziran ayına kadar olacak diyorlardı ama bakalım, olacak mı gerçekten, göreceğiz. Hükümet de zaten seçime gitmek istemiyor şu şartlarda.

Erken seçim olsa bile oy verilecek samimi bir siyasetçi yok, Mansur Yavaş ve Muharrem ince var onları da bilmiyorum ikisinden biri aday olabilir.

Yorumunu beğenen ilk kişiyim bu arada. Bu forumun geneli de potansiyel AKP'lilerden oluşuyormuş demek ki.
Sorun hdp ise seni "Çözüm Süreci" dönemlerine alalım dostum. O dönemlere bir bak bakalım iktidar ile hdp nasıl ortaklık sergilemiş, nasıl hendekler kazılmış. O kadar geriye gitmek istemiyorsan 2019 Haziran seçimlerinde bu ülkenin devlet televizyonundan terörist elebaşının mektubu okutuldu, kırmızı bültenle aranan kardeşi televizyona çıkartıldı. Siyasete hoş geldin. Siyaset tam olarak böyle bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı