Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.333 Makaleler 149 Çözümler 44 25 Nisan 2021 #91 @Shimada Sensei @SideWinder Hepiniz çok haklısınız, ülkemiz eskisi gibi görevi severek değil torpil ile yapanlar ile doldu. Liyakatsizlik ve bir iş hakkında gram bilgisi olmadan görevi alanlar var. En iyi örneği ekonomi bakanı hani şu" Çokomelli" olanından. MİT tırları biraz derin bir konu fakat yazdıklarını okudum biraz üzüldüm bu gün orucunu açtığın kişinin yarın hapse gitmesi cidden kötü. Umarım, ülkemiz insanı uyanır biraz.
@Shimada Sensei @SideWinder Hepiniz çok haklısınız, ülkemiz eskisi gibi görevi severek değil torpil ile yapanlar ile doldu. Liyakatsizlik ve bir iş hakkında gram bilgisi olmadan görevi alanlar var. En iyi örneği ekonomi bakanı hani şu" Çokomelli" olanından. MİT tırları biraz derin bir konu fakat yazdıklarını okudum biraz üzüldüm bu gün orucunu açtığın kişinin yarın hapse gitmesi cidden kötü. Umarım, ülkemiz insanı uyanır biraz.
R Raptor_Z Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 510 25 Nisan 2021 #92 Hocalı katliamını da kabul etsinler bir zahmet. Sadece 19 ABD eyaleti hocalı katliamını tanımış. 49 ABD eyaleti ermeni soykırımını tanımış. Hocalı Katliamı'nın tanınması - Vikipedi tr.wikipedia.org Ermeni Soykırımı'nın tanınması - Vikipedi tr.wikipedia.org Yunanlıların yaptığı Navarin ve Tripoliçe Mora katliamlarının yanında vız gelir. Müslüman Türk ve Arnavutları katletmişlerdi.
Hocalı katliamını da kabul etsinler bir zahmet. Sadece 19 ABD eyaleti hocalı katliamını tanımış. 49 ABD eyaleti ermeni soykırımını tanımış. Hocalı Katliamı'nın tanınması - Vikipedi tr.wikipedia.org Ermeni Soykırımı'nın tanınması - Vikipedi tr.wikipedia.org Yunanlıların yaptığı Navarin ve Tripoliçe Mora katliamlarının yanında vız gelir. Müslüman Türk ve Arnavutları katletmişlerdi.
S sorunlar yorarlar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 715 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #93 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #94 Kızılderilileri yok ettiler. Şimdi bizi yapmadığımız bir şeyden sorumlu tutuyorlar.