Ermeni Soykırımı ABD Başkanı Joe Biden tarafından kabul edildi

Mızrağın ucu bize dokunmasa olmayacak. Yeter be.

Bütün ülkelerle ilişkilerini batırırsan böyle olur.
Yani, Mozambik Cumhurbaşkanının saçma hamleleri. Olacağı belliydi. Boğazımıza kadar şeye batmışız, hala sözde soykırımı kabul etmemizi ve tazminat vermemizi bekliyorlar. F-35 programında 3 milyar dolarımız da eridi. Ne güzel.

Bir yerlerine kına yakar artık ermeniler. Çok şey demek istiyorum ama kurallar var işte.

1619297798580.png

Ermeni diasporası güçlü, bir de siyasi sebeplerden dolayı oy toplamak için bidon böyle yapıyor.

Ermeni diasporası güçlü, bir de siyasi sebeplerden dolayı oy toplamak için bidon böyle yapıyor.
Güçlü mü? Tabii güçlü, 10.000.000 nüfusun sadece 3.000.000 gibi bir kısmı olması gereken yerde yaşıyor. Üsleri kapatma olayına da bir açıklı getirilse süper olur. Ermeni falan kimsenin umurunda değil bu arada :), umurlarında olan tek şey "karalama ve kara propaganda" çabası.
Bu sayede gelecekte sorun yaşarsak "siz şurada şu kadar kişiye soykırım yaptınız ve tazminat vermeniz lazım, haksızsınız" diyebilmek için bahane üretecekler.

Bogaziçi öğrencileri de kabul etmiş bunu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten rezillik bunlar ile aynı ırktan olamam.

Bogaziçi öğrencileri de kabul etmiş bunu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten rezillik bunlar ile aynı ırktan olamam.

Çok siyasete girmek istemem ama "rektör mektör" derken biraz abarttılar sanki 🙃.

Çok siyasete girmek istemem ama "rektör mektör" derken biraz abarttılar sanki 🙃.

İnsanlar kendilerine karşı sempati duymuşlardı ve bunu kötüye kulandılar. Çok tepki aldılar tabii ki de. Konu açsam mı diye düşünüyorum forumdakilerin fikirlerini merak ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı