Ersan Şen adaylığı muhtemel

• Konuyu başlatan en3s19
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 67
  • Görüntüleme 4.355
AKP başa gelirse bunlar yattığı yerden para almaya devam eder şuan cumhurbaşkanlığına tıpası yiyen sadece Muharrem İnce var gerisi hazineden pay alıp hayatını muhalefet olarak yatmaya geçirmeye çalışanlarla eski ve gizli fetöcülerdir. Millet ayıkamıyor maalesef.
Hocam o kadar zaman geçti Meral Akşener Kılıçdaroğlu’nun aday olacağını başından beri biliyordu önceden adam gibi Muharrem İnce ile bi uzlaşsalar ha uzlaşmadın mı en azından bi değerlendirmesi gerekirdi. Mansur Yavaş adaylığını asla koymayacaktı Kılıçdaroğlu asla izin vermedi her şey çok bariz olan yine halka oldu.

Seçime 3 ay kala macera peşinde koşuyorlar.

Tek yapmaları gereken iyi bir koalisyon ile herkesin duymak istediği adalet, eğitim, mülteci, ekonomi konularına ağırlık verip halkın bağrına bastığı bir adayı çıkıp açıklamaktı ve açıklanan adayın da çalışmalara dahil edilmeseydi. BAŞARAMADILAR.

Balkon konuşması is loading.
Gerçekten masadan bir aday çıkaracaklardı. Ekonomi kötü, mülteciler gidecek diyecekti. Ekstra hiçbir şey yapmadan bile kazanırdı.

Ben anladım. Biz büyüklerimizin seçimlerinin cezasını değil bu saçma sapan muhalefetin günahlarını çekiyoruz.

Değişim olacaksa Anadolu insanı havacılığa, savunma sanayiye, Turan coğrafyasına daha çok yardım ve yatırım yapacağım diyen adamı destekler ve destekleyecektir. Muharrem İnce başka alternatif yok olsa inanın önce ben oy vereceğim.

Son düzenleme:
Gerçekten masadan bir aday çıkaracaklardı. Ekonomi kötü, mülteciler gidecek diyecekti. Ekstra hiçbir şey yapmadan bile kazanırdı.
Ben anladım. Biz büyüklerimizin seçimlerinin cezasını değil bu saçma sapan muhalefetin günahlarını çekiyoruz.
Seçim nasıl olsa kazanılacak diye herkes kendisini ön plana çıkarmaya çalıştı.

Bu adam 17 - 25 Aralık olaylarında suçluların avukatı olmuştu, evet güzel konuşuyor ama bilemedim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o kadar zaman geçti Meral Akşener Kılıçdaroğlu’nun aday olacağını başından beri biliyordu önceden adam gibi Muharrem İnce ile bi uzlaşsalar ha uzlaşmadın mı en azından bi değerlendirmesi gerekirdi. Mansur Yavaş adaylığını asla koymayacaktı Kılıçdaroğlu asla izin vermedi her şey çok bariz olan yine halka oldu.
Meral Akşener fetöcüydü hala öyle diye düşünüyorum kanıtsız şahsi görüşüm. Baş örtüsüne karşı çıkıp fetöye hoca diyen herkes kritik kripto çıktı bu kadın da öyle. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'de istihbarat oyunudur. Ben uzun yıllardır siyaset takip ederim ülkücükten de geçtim görünen bu ama işte kanıtımız yok. Akşener son anda bunu yaptı, Ümit Özdağ zaten biliyordum diyor bunlar fetöcü diyor çoğu il başkanı fetöcü diye İYİ parti'den ayrıldı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar ne oldu savunuyordunuz Akşener'i? Milletin sesi vs. vs. Aylardır toplantılarda olumlu gibi gözüküp, 6'lı masadan kesinlikle ayrılmayacağız deyip, 18 saat önce imza atıp, bir anda hakaret edip ayrılmasını geçtim, bari bunu hiç uğruna yapmasaydı. İnce'yle bile ittifak olamıyor. İnce ile ittifak olmayacaksa ayrılmasının ne anlamı kaldı? Amaçları ortalığı karıştırmaktan başka bir şey değil.

Meral Akşener, Ersan Şen'i arayarak İYİ Parti Genel Merkezi'ne davet etti.

Ersan Şen:

Meral Akşener biraz önce aradı, "Hocam adaylık konusunda ciddi misiniz?” dedi. "Ciddiyim" diyince “Kapımız açık, buyurun görüşelim" dedi.

Kaynak: Ibrahim Haskaloğlu

Bir bu eksikti.

Oyları bölmeyin artık.

Arkadaşlar ne oldu savunuyordunuz Akşener'i? Milletin sesi vs. vs. Aylardır toplantılarda olumlu gibi gözüküp, 6'lı masadan kesinlikle ayrılmayacağız deyip, 18 saat önce imza atıp, bir anda hakaret edip ayrılmasını geçtim, bari bunu hiç uğruna yapmasaydı. İnce'yle bile ittifak olamıyor. İnce ile ittifak olmayacaksa ayrılmasının ne anlamı kaldı? Amaçları ortalığı karıştırmaktan başka bir şey değil.
07D43F9E-E4D8-4E68-851E-0EA81A0D1816.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı