Benim oyum o helal süt emmiş ablayadır hocam, konu benim için kapandı.Photoshop bu ama hatun dehşet iyi reklam ilk kuruluş zamanında.![]()
Benim oyum o helal süt emmiş ablayadır hocam, konu benim için kapandı.Photoshop bu ama hatun dehşet iyi reklam ilk kuruluş zamanında.![]()
İnce belli sarışın görünce kimyamız değişiyor gende var bir şey diyemiyorum.Benim oyum o helal süt emmiş ablayadır hocam, konu benim için kapandı.![]()
ve incenin geçmişini kurcalayın birşey bulabileceğinizi sanmıyorum.Erşan Şen kim oğlum orada kapı gibi Atatürkçü Muharrem İnce var. Meral gitsin kumda oynasın fetöcülük yapmasın... İnce'yi desteklemeyenlerin hepsi zamanında Samanyolu TV'de hoca efendi hazretleri diyen Meral Akşener vb. kişiler.
Bu muhalefetten bir şey olmaz. Cem Uzan'a oyumu verip Tayyip'in kazanmasını izleyeceğim.
Meral Akşener, Ersan Şen'i arayarak İYİ Parti Genel Merkezi'ne davet etti.
Ersan Şen:
Meral Akşener biraz önce aradı, "Hocam adaylık konusunda ciddi misiniz?” dedi. "Ciddiyim" deyince “Kapımız açık, buyurun görüşelim" dedi.
Kaynak: İbrahim Haskaloğlu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.