Ersan Şen adaylığı muhtemel

• Konuyu başlatan en3s19
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 67
  • Görüntüleme 4.346
Ersan Şeni kim aday yapacak Allah aşkına? Aday olsa bile kim niye oy versin bu adama? Eğer ki böyle bir adım atarlarsa, muhalefetin amacının gerçekten de iktidar olmak olmadığını anlamış oluruz.
Meral masaya ateş kustu, yaktı yıktı bıraktı. Şimdi adayı Ersan Şen 😀 Yemin ediyorum fıkra gibi, bundan caps yapılır, bakılır bakılır gülünür. Resmen bir dram yaşıyoruz.

AKSARAY15052018_1228.jpg

Reisle geldim reisle giderim! Neden kral adam gibi adam! Adam bi dene aday koyamıyor bahane reis! Bil ki dünya düşman ise bi adama, Barcelona'dan iyi top oynuyordur, dönderiyor! Adam gibi adam ulan ölürsem de onunla ölürüm! (!)

Bence İyi Parti ciddi bir iktidar olma niyetinde olsaydı İnce'yi gösterirdi. Şu an İnce çok hızlı yükseliyor. Dün sistemi kapattığımda 20.000 okunmamış başvuru vardı. Birazdan açarım. 30 kişi çalışıyoruz bir de. Yani anlayacağınız muhalefet ile iktidarı beraber yollayacağız.

Adayın Ersan Şen olacağını düşünmüyorum. Sadece boş bir muhabbet yapmışlar.
Aday Ersan hoca olmasa bile Meral hanım şu anda millete çok negatif bir görüntü veriyor. Masadan ayrılırken b, c, d planlarını yapmış olmaları gerekiyordu. Yani bir oluşumu bozacaksanız aklınızda daha iyi bir alternatif olması beklenmez mi? Bence masadan kemal de çıksa bir sinerji vardı, ışık vardı. Şimdi ise hepimiz tedirgin durumdayız. En objektif tabirle, sular bulandı şu an kimse önünü göremiyor.

Agalar birinci turda Erdoğan ve Bahçeli dışında kime atarsanız atın ama ikinci turda Erdoğan'ın karşısında deccal olsa da atacağız yapacak birşey yok çare bırakmadılar. Ben de Akşener İnce ile birleşir diyordum ters tepecek galiba kötü oldu.

Aday Ersan hoca olmasa bile Meral hanım şu anda millete çok negatif bir görüntü veriyor. Masadan ayrılırken b, c, d planlarını yapmış olmaları gerekiyordu. Yani bir oluşumu bozacaksanız aklınızda daha iyi bir alternatif olması beklenmez mi? Bence masadan kemal de çıksa bir sinerji vardı, ışık vardı. Şimdi ise hepimiz tedirgin durumdayız. En objektif tabirle, sular bulandı şu an kimse önünü göremiyor.
Tahminimce İyi Parti, Muharrem İnceyi aday gösterecek. Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak. Seçimi de Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak gibi.

Kemal dedem bir zahmet torunlarını sevsin artık hocam bugüne kadar Ekmeleddin'i çıkardı Muharrem'i çıkardı da neden en önemli seçimde ısrarla aday oluyor ki?

Aday ersan hoca olmasa bile meral hanım şu anda millete çok negatif bir görüntü veriyor. Masadan ayrılırken B, C, D planlarını yapmış olmaları gerekiyordu. Yani bir oluşumu bozacaksanız aklınızda daha iyi bir alternatif olması beklenmez mi? Bence masadan Kemal de çıksa bir Sinerji vardı, ışık vardı. Şimdi ise hepimiz tedirgin durumdayız. En objektif tabirle, sular bulandı şu an kimse önünü göremiyor.

Hocam CHP'nin fonladığı anketlerde bile kılıçdaroğlu imamoğlu ve yavaşın gerisinde kalıyor diğer 4 partinin kk destekleme sebebi ise onlara bakanlık verilmesi masadaki partiler kendi çıkarlarını düşündüklerinden dolayı iyi parti ayrıldı.

Hocam CHP'nin fonladığı anketlerde bile kılıçdaroğlu imamoğlu ve yavaşın gerisinde kalıyor diğer 4 partinin kk destekleme sebebi ise onlara bakanlık verilmesi masadaki partiler kendi çıkarlarını düşündüklerinden dolayı iyi parti ayrıldı.
Son olan olaylardan sonra Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na da güven kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı