Ersun Yanal gelsin tweetleri tahminen ne zaman başlar?

10. hafta oldu ve halen daha tweetler başlamadı. Şaşırdım açıkçası. Ne zaman başlar ersun yanal gelsin tweetleri? Sonra da Aykut kocaman gelecek tabii ki :D

Eki Görüntüle 1198234

Bir Fenerbahçe'li olarak Ali Koç'un gelmesini hiç istemedim. Bunların olacağını da biliyordum. Ali Koç geldiği gibi maçları resmen izlemeyi bıraktım. Adam bir geldi kaybetmediğimiz bütün takımlara kaybeder olduk. Ali Koç zaten bu takıma para desteğinde bulunuyordu, bu adam para adamı futboldan anlayan adam değil maalesef. Aziz Yıldırım da şampiyon olamiyordu ama getirdiği ünlü oyunculara bakınız Van Persie, Nani, Kuyt, Markovic vb. Ali Koç para babası ne yaptı gitti bitik Mesut Özili getirdi. Hiç sevinmedim, gelmesini istemiyordum çünkü koşucu oyuncu yok bu takımda. Forvet arkası koşucu yok bir perrotti getirmişlerdi, tek vasıfları oydu onu da elinde tutamadılar maalesef. Demem şu ki Ali Koç'un gitmesini dört gözle bekliyorum.
 
Vitor Pereira'nın son maçtaki tek hatası Valencia'yı 70 dakika sahanın kenarında bekletti. Ki sistem kurmak için yaptı muhtemelen. Onun dışında ne oyun anlamda, ne de sistem anlamında bir sıkıntı vardı. Ve Fenerbahçe o maça çok eksikliklerle çıktı. Ersun Yanal gönderilmesinden yana değildim. Bunu da hep söylemiştim. Hatta ben Emre Belozoğlu'nun gitmesinden yanada değildim. Suçu Vitor Pereira'da aramayın. Suçu Fenerbahçe'yi Anadolu takımına getiren alttaki başkandan arayın.

Ali Koç, programı erteledi
Vitor Pereira'nın artık rotasyonu acil bırakması lazım. Valencia ilk 11'de başlayıp 70 dakika oynasa yeterdi.
 
Emre Belozoğlu'nun gitmesinden
Egitim almaya gitmemis miydi o?

Bir de ulkemizde don degistirir gibi teknik direktor degistirilmesini cok yanlis buluyorum. Gecen seneki Erol Bulut ornegini verebilirim. O zamana kadar belki 25-30 macta o takimi o hale getiren o olmasina ragmen lig bitmeden birkac sira geriye dustu diye hemen adami gonderdiler. Yakin zamanda gerceklesen Senol Gunes de ayni. O takimle Norvec'i ve Hollanda'yi yenmistik, Senol Hoca'yla. Elin Avrupalisi fark yedigi zaman toparlamak icin mucadele ederken bizim sabirsiz taraftarin gazini almak icin surekli T.D degisimi gerceklestiriliyor. En basitinden bu donem bile en fazla T.D degistiren lig olmamizin yani sira futbolun gelismis sayilabilecek ulkelerinde 8-9 yil ayni takima komut verenler var. Turk futbolunun gelisememesinin en buyuk sebeplerinden biri de budur bana kalirsa.
 
Egitim almaya gitmemis miydi o?

Bir de ulkemizde don degistirir gibi teknik direktor degistirilmesini cok yanlış buluyorum. Gecen seneki erol bulut ornegini verebilirim. O zamana kadar belki 25-30 Mac'ta o takimi o hale getiren o olmasina ragmen lig bitmeden birkac sira geriye dustu diye hemen adami gonderdiler. Yakin zamanda gerceklesen senol gunes de ayni. O takimle Norveç'i ve Hollanda'yi yenmistik, senol Hoca'yla. Elin avrupalisi fark yedigi zaman toparlamak için mucadele ederken bizim sabirsiz taraftarin gazini almak için surekli t. D degisimi gerceklestiriliyor. En basitinden bu donem bile en fazla t. D degistiren lig olmamizin yani sira futbolun gelismis sayilabilecek ulkelerinde 8-9 yil ayni takima komut verenler var. Türk futbolunun gelisememesinin en buyuk sebeplerinden biri de budur bana kalirsa.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'ın yaptığı gibi yapmasını istedik. Neymiş sezonu şampiyon tamamlasın diye 8 haftalık teknik direktör. O neymiş ya. Kulübe katkı vermen gerekiyor. Bu sezon şampiyon olacağım, bu sene şampiyon olacağım diye hareket edemezsin. Kulübe katkı vermen gerekiyor. Aziz Yıldırım geldi 50 tapu açtırdı. Takımı için hapis yattı. Ve şampiyonluğuda hiç önemsemedi. Kulübe katkı vermeye çalıştı. Ali Koç ise bu sene şampiyon olayım diye çalışıyor. Böyle olmaz işte.
 
Ali koç'tan aziz yıldırım'ın yaptığı gibi yapmasını istedik. Neymiş sezonu şampiyon tamamlasın diye 8 haftalık teknik direktör. O neymiş ya. Kulübe katkı vermen gerekiyor. Bu sezon şampiyon olacağım, bu sene şampiyon olacağım diye hareket edemezsin. Kulübe katkı vermen gerekiyor. Aziz yıldırım geldi 50 tapu açtırdı. Takımı için hapis yattı. Ve şampiyonluğuda hiç önemsemedi. Kulübe katkı vermeye çalıştı. Ali koç ise bu sene şampiyon olayım diye çalışıyor. Böyle olmaz işte.

Ne desem bilemiyorum artık koskoca adamı tahtan indirdiler medyada roportaj verdiğinde herkes korkardı Fenerbahçe forması giyemez oldum resmen.
 
Ne desem bilemiyorum artık koskoca adamı tahtan indirdiler medyada roportaj verdiğinde herkes korkardı Fenerbahçe forması giyemez oldum resmen.

Aziz yıldırım: Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe.
Ali koç: Çok büyük sıkıntılar çekiyoruz.
O zaman sorarım: Aziz Yıldırım hapis yattı o kadar şikayetçi olmadı da, lay lay lom kulübü borca sokarak oyuncu alan Ali Koç mu zor durumda?
 
Aziz yıldırım: Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe.
Ali koç: Çok büyük sıkıntılar çekiyoruz.
O zaman sorarım: Aziz yıldırım hapis yattı o kadar şikayetçi olmadı da, lay lay lom kulübü borca sokarak oyuncu alan Ali koç mu zor durumda?

Dostum ne sölesek boşa konuşuyoruz ama Ali koçun bir an önce gitmesini istiyorum para babası Ali koçun takımına bak kimse yok.
 
Ersun Yanal sesleri başlayacaktır tahminimce. Aykut Kocaman isteneceğini düşünmüyorum ama yine de Aykut Hocanın geleceğini düşünüyorum böyle devam ederse. Ersun Yanal'ı taraftarın %25'i anca istemiyordur yani çok büyük bir kesim yok Ersun hocayı istemeyen fakat Aykut hocayı taraftarın ben de dahil %80'i falan istemez karşı çıkar. Çoğu taraftar, spor yorumcuları dahil Ersun hocaya son 2 sene de olan kadro verilseydi çok daha farklı olurdu her şey diyor. Ersun Yanal 19-20 senesi boyunca kanatları sakat olmadan oynadığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez herhalde. Sakat olmadığı maçlarda da oynanan oyun ortada zaten herkesin dilindeydi. Eğer Ersun Hocam tekrar gelecekse Fenerin bi mağlubiyet serisi yaşamasını isterim şahsen. Yanlış anlaşılmasın kimseyi Fener'den büyük tutmam lâkin "Bu takım avrupa ligini kazanacak seviyede değil" gibi bir açıklama yapan adamı takımın başında istemiyorum. Kul hakkına da girilmesini istemiyorum, Ersun hocaya Allah var çok fazla Mobbing yapıldı.
 
Ersun yanal sesleri başlayacaktır tahminimce. Aykut kocaman isteneceğini düşünmüyorum ama yine de Aykut hocanın geleceğini düşünüyorum böyle devam ederse. Ersun Yanal'ı taraftarın %25'i anca istemiyordur yani çok büyük bir kesim yok ersun hocayı istemeyen fakat Aykut hocayı taraftarın ben de dahil %80'i falan istemez karşı çıkar. Çoğu taraftar, spor yorumcuları dahil ersun hocaya son 2 sene de olan kadro verilseydi çok daha farklı olurdu her şey diyor. Ersun yanal 19-20 senesi boyunca kanatları sakat olmadan oynadığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez herhalde. Sakat olmadığı maçlarda da oynanan oyun ortada zaten herkesin dilindeydi. Eğer ersun hocam tekrar gelecekse fenerin bir mağlubiyet serisi yaşamasını isterim şahsen. Yanlış anlaşılmasın kimseyi Fener'den büyük tutmam lâkin "bu takım Avrupa ligini kazanacak seviyede değil" gibi bir açıklama yapan adamı takımın başında istemiyorum. Kul hakkına da girilmesini istemiyorum, ersun hocaya Allah var çok fazla mobbing yapıldı.

Adam doğru söylüyor Fenerbahçe Avrupa'da oynuyamıyor çünkü kadro iyi değil adam olanları söylüyor ama Avrupa maçlarına başlamadan söylese daha iyi olabilirdi sonuçlardan sonra böyle demesi hoşuma gitmedi benim.
 
Adam doğru söylüyor Fenerbahçe Avrupa'da oynuyamıyor çünkü kadro iyi değil adam olanları söylüyor ama Avrupa maçlarına başlamadan söylese daha iyi olabilirdi sonuçlardan sonra böyle demesi hoşuma gitmedi benim.
Ne demek kadro iyi değil ya.. Tamam Avrupa ligini kazanamayabilirsin ama Antwerp ile berabere de kalmazsın. Tamam Avrupa ligini kazanmayabilirsin bu bir gerçek olur her ne kadar inanmasam da kadronun yeterince yeterli olduğunu düşünsem de diyelim ki tamam o kalitede değiliz ama sen yine de gidip bunu canlı yayında kamuoyuna bunu açıklayamazsın. Sonra işte oyuncular da neden ruh yok? Olmaz tabi. Daha teknik direktörün sana güvenmiyor oyuncular ne yapsın? Kadromuz da gayet yeterli bu arada. Avrupa liginde çeyrek final, konferansta da yarı final oynayabilecek düzeyde olduğunu düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı