Ertesi Gün Bilgisayarcıda Yaşadığım Komik Bir Anı

Anıl Budak

Megapat
Merhabalar.

Eğer okumadıysanız link burada gayet gülünç bir anı oldu benim için: Bilgisayarcıda Yaşadığım Komik Bir Anı

Bütün "Veb Bilgisayar Samsun Servis'i" hakkındaki olumsuz eleştirilerimi geri alıyorum. Bugün geldim kasayı almak için üst kata çıkın dedi. Gözlüklü upuzun bir abi vardı oranın sorumlusu galiba onunla biraz konuşma fırsatı buldum. Adam ikram etmedik şey bırakmadı. "RX 580'i nereden buldunuz onlar madencilikten tükenmedi mi?" dedi. Daha ilk cümleden adamı sevmeye başladım. Baya sohbet ettik. Dedi 'Sizin PSU'nuz ve kasanız RX 580'in Gigabyte XTR modeli için çok yetersiz dedi aklınızda bir model varsa getirtelim." vs. En sonunda bir başka adam geldi kapıdan genç biriydi orada çalıştığı belliydi o da muhabbete katıldı. Anlattı bildiğim halde dinlemek istedim ne diyecekler diye. "PSU'nuzun en az 500 ki 600 olsa daha iyi olur bir de 80+ Bronz olması gerekir daha iyi elektrik verimi için kasanız daha epey küçük ve soğutması neredeyse yok isterseniz değiştirin." dedi. Teşekkür ettim. Adam anılarını felan anlattı yurt dışına çıkmış vs eğlenceli anılardı bayık olanlardan değildi yani. En sonunda "İsterseniz size güzel bir PSU takalım eski PC'nize uygun. En azından şimdilik kullanırsınız. İstediğiniz zaman getirir yeni ekran kartınıza uygun PSU ve kasa bakarız." dedi. Para uzatacaktım. Adam dedi ki "Yok paraya gerek yok. PSU sizde kalsın ekran kartınız gelince daha iyi bir PSU ve kasa takarız." dedi.

Valla adamları baya sevdim. İlk baştaki kadın ve adam pek bilgili değildi. Demek ki bazen de fazla ön yargılı olmamalıymışız. Sonuç olarak "Samsun Veb Bilgisayar"a gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.

Pireyi deve deveyi pire yapmakta üstümüze yok. Ben açıkçası önceki konu ve şimdiki konu arasında ki hızlı geçişe işkillendim. Ya önceki konuda çok abartı tepki var ya bunda çok abartı övgü bence bir ortası olmalı.

Geçen gittiğimde elemanlar çok bilgisizdi. Şaşırdım arkadaş. İkisinde de abartı yok bu arada. Geçenkin de dalga geçmiştim mining'i vs. nasıl bilmezler diye şimdi de üst kattakilerin asıl bu işten sorumlu olanlar olduğunu gördüm. Yani alt kattaki kişiler daha çok ufak çaplı arızalar ile ilgilenen "çıraklar" mış. Üst katta gayet ilgili insanlar vardı. Ne onları övüyorum ne de övmüyorum. "gelebilirsiniz dedim sadece. Yani bu onlar için benden bir not. Eğer buraya geleceklere üst kata çıkıp görevlilerle bizzat kendiniz konuşup halledin çünkü alt kattakiler isteseler de size yardımcı olamazlar.

Tamam da o elemanları bir şikayet etseydiniz. Uyarı falan yaparlardı belki, daha bilgili olmaya teşvik ederlerdi.

O adamların şikayet edecek pek bir yanı yok. Adam bir nevi çırak kadın da daha çok resepsiyon işlerini halleden birisiymiş bunları onlarla konuştum zaten.

Maalesef benimkinde hala düzelme yok. Bu arada yeni PSU'nuz hayirli olsun.

Maalesef benimkinde hala düzelme yok. Bu arada yeni PSU'nuz hayirli olsun.
:/ Üzüldüm kardeşim sağol ayrıca da PSU'yu almadım teknik olarak bu öylesine geçici bir şey ama Seasonic S12II 620 almayı düşünüyorum. Çok kaliteli ve 80+ bronz. Ayrıca önerileriniz varsa aşağıda belirtebilirsiniz. Aero Kcas hariç

Nanokatalog sitesinde Evga PSU'lar var coguda Gold sertifikali tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…