Erzurum Nasıl Bir Oyun?

iKayraOnur

Hectopat
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
3.945
Makaleler
2
Çözümler
28
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Proximity Games'in yaptığı oyunlardan biri Erzurum. Oyun aslında önce çok övünüldü. Sonra Jahrein olayından sonra tüm kitlesi oyunu iade etti kimine göre haklı kimine göre haksız. Aslında oyun soft bir oyun. Alacaksın iftardan sonra içeceğini çayını neyse, oturacaksın sakince takılacaksın. Tryhard bir şekilde oynamayı bekleyemezsin. Türk yapımı diye oyun 4/4'lük olmak zorunda değil ama oyunun amacı farklı. Sakince takılıp çıkan arada sırada takılan birine sorarsanız süper bir oyun. Tryhard tüm gün LoL, CS:GO oynayan biri 30 dakika oynasa sıkıcı gelir. Zevk meselesi bence. Bende sizin görüşlerinizi merak ettim. Forumda 1-2 konu buldum bu olaya dair ancak eski konuyu canlandırmak yasak diye duydum tekrar açmak istedim. Teşekkürler :)
 
Onu oynayacağına The Long Dark oyna. Vuruş hissi berbat. Animasyonlar kötü. Kar üzerinde yürüme sesi duymak için bunu dinleyebilirsin oynamana gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Oyunda sürekli bir yere gidip geliyorsunuz ve yollar bayağı uzun. Oyunda başka pek bir şey yok. O yüzden sıkıcı geliştirilmesi lazım.
 

Geri
Yukarı