Erzurum'da Corona Virüs isyanı

Turk Kahvesi

Kilopat
Katılım
19 Haziran 2015
Mesajlar
986
Makaleler
2
Arkadaşlar Erzurum'da yeni yapılan hastanede virüs bulaşmış kişilerin yerleştirildiği söyleniyor, yerel gazetelerde haber yazıyor. Bana da bir kaç resim ve video ulaştı. Halkin yarin toplanıp protesto edeceği bilgilerini alıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Sadece Erzurum'da yok. Tahminimce şu anda her yere yavaş yavaş geliyor. Mültecileri almak ne kadar büyük bir hata oldu siz düşünün. Bir de İran'dan 2-3 insanı getirdiler diye bir yazı okudum, ne kadar doğrudur bilemem ancak. Ülke'de zaten virüsün yayılması içi her şey hazır. Çünkü kış günü bizim insanlarımız, aman ateşim çıktı aman öksürük tuttu diyerek gitmez. Ağrı'da 18 kişi virüs şüphesi ile karantinaya alınmış. Bu da ülkeye yayılma hızını arttırır. Maskesi olan maske taksın, dezenfektan falan kullanmaya bakın. Hiçbir şey sağlığınızdan ve hayatınızdan önemli değil.
 
Son düzenleme:
Çevremizdeki neredeyse tüm ülkelerde mevcutken Avrupa ve Asya arasında köprü görevi gören, hemen dibinde savaş olan bir ülkede dünya çapında salgın bir hastalığın olmaması imkansız.
"Coronavirüs belirtisine rastlanmamıştır, Coronavirüs söz konusu değildir." gibi konuşmalar yapmakla görevli sadece bizim sağlık bakanımız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı