Skyblues85
Centipat
Ülke zaten yolgeçen hanı olmuş. Sokaklar Asyalı Afrikalı kaynıyor. Virüs olmaması mantıksız geliyor bana.
Virüs ülkemize gelecek orası kesin ancak en önce önlem alan ülkelerden biriyiz. Belediyeler de dezenfekte işlemlerine başladı. Gelişmeleri Instagram üzerinden takip edebilirsiniz.Hükümetin yararına, ülkemizin aldığı önlemler üzülerek söylüyorum ki çok yetersiz, canımız sokaktan bulunmuş gibi davranılıyorUmarım çok geç olmadan önlemleri almayı başarırız.
Negatif çıktı.At yalanını s------ inananı.
Hatay'da da en az 3 kere Corona var denildi, hastahane resmi açıklama yapmadan boşa çene yoruyorsunuz sadece.
Bir şey diyeceğimde Silivri soğuktur şimdi.Merak ettiğim bir şey var. Neden tam anlamıyla önlem alıp Yunanistan, Gürcistan ve İran sınırlarını kapatmıyoruz? Bildiğim kadarıyla karantina altında kalma şartıyla İranlı vatandaşları sınırdan alabiliyoruz, hal böyle iken mülteci almak ne kadar doğrudur?
Böyle şeylere karar verip eyleme geçirmemiz nedense uzun sürüyor. Böyle kararların ekonomiye veyahut başka şeylere mi etkisi oluyor anlamıyorum hiç. Yakın zamanda kapatılır umarım.@Jiw İran sınır kapıları kapatıldı, Yunanistan ve Gürcistan'ın kapatılması gerekiyor kesinlikle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.