Sizce 10-20 Level arası hangi Armor'lar ve hangi silahlar kullanılmalı? Şu an 11 Level'im.
Çünkü iyi bir silahım olsa da Armor'um yetersiz olduğu için tek yiyorum. İyi Armor'um olsa bu sefer silahım ve mermilerim iyi olmazsa ben adamı vuramıyorum. Böyle bir kısır döngüye girdim.
Görevleri yaparak ilerlemeye çalışıyorum ancak yukarıda bahsettiğim dengesizlikten ötürü karşıma bir PMC çıktığında zorlanıyorum ve çoğu zaman ölüyorum. Bu durum da devamlı, aynı döngüye sokuyor oyunu. Bir yerde yanlış yapıyorum ancak nerede tam anlayamadım.
Açıkçası şu an oyunda aim konusunda kendime çok fazla güvenmiyorum. Etliye sütlüye karışmadan görevleri yapmaya veya haritada loot yapıp bir yine aynı şekilde çıkmaya çalışıyorum. Ama dediğim gibi karşıma scav Player veya PMS Player çıktığı anda çok zorlanıyorum.
Bu konuda ne yapmamı önerirsiniz? Armor'u iyi bir şey alırsam ve silahı da MP5 ayarında tutarsam bir şansım olabilir mi?
Bir de hideout konusu var. Şuana kadar 1.5m ruble biriktirebildim. O parayı yavaş yavaş hideout için harcamak mı gerekir? Yoksa parayı elimde tutup biraz daha ilerledikten sonra mı Hideout'a yönelmek gerekir?