Steam Escape from Tarkov 15 dolar

• Konuyu başlatan Hiroo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.202
Hikayesini yalnız başıma veya co-op olarak oynamak istiyorum (insanlara karşı değil botlara karşı). PVE zone'u almam gerekiyor mu bunun için? Gerekmiyorsa PVE zone'un farkı nedir? Oyunun standart versiyonunun alacağım.

Not: Oyun hakkında en ufak bir bilgiye dahi sahip değilim.

Son düzenleme:
Hikayesini yalnız başıma veya Co-op olarak oynamak istiyorum (insanlara karşı değil botlara karşı). PvE Zone'u almam gerekiyor mu bunun için? Gerekmiyorsa PvE Zone'un farkı nedir? Oyunun standart versiyonunun alacağım.

Not: Oyun hakkında en ufak bir bilgiye dahi sahip değilim.

Oyunun öyle aman aman bir hikayesi yok ama sen botlara karşı oynamak istiyorsan ve bir ilerleme kaydetmek istiyorsan ana oyunu ve PvE DLC'sini almak zorundasın sadece ana oyunu alırsan çevrimdışı başlatırsın ancak karakterinde ilerleme oluşmaz yani antrenman modu gibi düşünebilirsin. Gerçekten beğendiysen bu fiyatı kaçırma derim sitesinde 50 dolar+ vergilere satılıyordu sadece ana oyun ve PvE modu ekstra 30 dolar+ vergilere satılıyordu.

Kusura bakmayın oyunu genel anlamıyla özetleyebilecek birisi var mı? Arc gibi bir şey mi? Her seferinde karakter sıfırlanıyor mu? Loot. Lara ne oluyor? Stalker 2 gibi mi? Amaç ne elbette internetten bilgi bulabilirim ama buradan daha samimi ona göre alacağım oyunu.

Dostum oyun extraction shooter türünde ve combat olarak armaya benzeyen bir yapıda. Türü gereği Arc raiders veya Hunt Showdown'a benziyor yani ekipmanlarınla bir Map'e giriyorsun ve o mapteki görevlerini yapıp loot almaya çalışıp o mapten canlı çıkmaya çalışıyorsun. Canlı çıkamazsan pouch kutundakiler harici tüm envanterin gidiyor. Pouch kutusu standartta 2x2, prepare Edition'da 3x2, Unheard'te 3x3 olan ve görevler aracılığıyla neredeyse tüm tarkov oyuncularının ulaşmaya çalıştığı kappaysa (gerekli görevleri yapınca ulaşılması oldukça zor olan pouch kutusu türü) 3x4 büyüklüğünde bir kutu yani bu kutu oldukça önemli ve oyunu oynarken çok güzel bir item bulduysan bu kutuya koyup ölsende haritadan çıkarabilirsin. Ölmediğin senaryoda tüm itemlerin üzerinde kalır ve ana envanterine taşıyabilirsin.

Yarın standart versiyonunu almayı planlıyorum ancak standart versiyonunda huzursuzluk verebilecek istisnalar var mı? Yoksa hiç sorun etmeden gönül rahatlığıyla alabilir miyim?

Pouch büyüklük farkı, trader başlangıç ilişki farkı ve stash farkı var. Trader ilişkisi sonradan herkesin birbirine yakınlaşabilir ama başlangıçta adamların trader leveli çok daha hızlı 2 olacak ve bu biraz fark yaratır. Stash olayı hideouttan ve sitesinde bence fahiş bir fiyattan büyütülebiliyor ama hideouttan item ve para vererek başta büyütmek de o kadar kolay değil ve bu da fark yaratır çünkü 10x30 dediğin yeri geçtim 10x50 dediğin yer bile aşırı kolay doluyor. Pouch içinse şöyle bir durum varmış Twitch hesabını bsg hesabına bağlayıp tarkov yayıncısına 5 kere abonelik atarsan sana prepare Edition'la aynı büyüklükteki bir pouch hediye edeceklermiş ama detaylarını bilmiyorum bir wipelıksa o da bence fark yaratcak bir şey çünkü o fazladan 1x2 slot gerçekten çok önemli olabiliyor. Tabii ki oyunu türünü ve en önemlisi oynanış tarzını seviyorsanız bunlar önemli çünkü her kesime hitap etmeyen bir oyun ve ileride de sürüm yükseltmesi yapılacak diye biliyorum ancak fiyatları değişebilir çünkü şu an aşırı ucuz TR fiyatlandırması, sitesinde 100 dolara satılan sürüm 33 dolara satılıyor.

Çok zor değil ama ilk günlerde diğer insanlar bunlarla uğraşmazken sen uğraşmak zorunda kalıyorsun. O biraz yoruyor. Ben olsam prepare for escape alırdım bu fiyatta bulmuşken.

Kesinlikle katılıyorum RAID süresi kadar stashte Tetris yapmak bir noktada çok zor oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı